Sweater Multicolor

Een sweater met een kap als deze van Tommy Jeans hoef je niet alleen aan je garderobe toe te voegen voor een casual sporty look. Je kan hem vandaag zelfs chique dragen afhankelijk van hoe je hem combineert. Probeer eens een look met geklede pantalon en hakken om van stijl af te wisselen.

€ 69.93

Lees verder

Dames Tommy Jeans S
Product
 

Slip Roze

Slip of boxers? Vrolijke print en bont gekleurd of liever meer neutraal? Keuze te over op ZEB.be! Start je dag goed met deze slip van Tommy Jeans.

€ 24.90

Lees verder

Dames Tommy Jeans S
Product
 

T shirt Blauw

Een T-shirt als deze van Tommy Jeans kan je eindeloos combineren en raakt niet snel uit de mode. Je kan er dus niet genoeg in huis hebben! Combineer dit leuke blauw shirt met een short voor een festivallook of ga voor een jeans en sneakers voor een dagje uit tijdens het weekend.

€ 34.93

Lees verder

Dames Tommy Jeans S
Product
 

Top Blauw

Met deze top met korte mouwen van Tommy Jeans kom jij goedgekleed voor de dag. Combineer met een leuk rokje of met jouw favoriete jeans voor een dagelijkse tenue. Mag het wat gekleder? Kies van voor een combo met nette pantalon.

€ 24.43

Lees verder

Dames Tommy Jeans S
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

Wil je meedoen in het Betermodeforum, een modeblog maken of commentaar leverenop artikellen, dan zul je je moeten registreren. Na goedkeuring van je registratie kun je volop meedoen! Je kunt dan ook je eigen evenementen opgeven en beheren.

Registreer

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook