Handtas Blauw

Deze elegante blauw handtas van Levi''s ® accessoires combineer je casual met een zomerse outfit. Met een matching paar pumps is deze tas ook perfect voor een geklede gelegenheid. Je draagt ze makkelijk de hele zomer lang!

€ 34.95

Lees verder

Dames Levi's ® Accessoires 1SIZE
Product
 

Muts Grijs

Een muts is onmisbaar tijdens de winter. Deze 2307911155 van Levi's staat mooi bij elke casual outfit die jij wil aantrekken.

€ 24.95

Lees verder

Dames Levi's ® Accessoires 1SIZE
Product
 

Muts Roze

Een muts is onmisbaar tijdens de winter. Deze 2324261182 van Levi's staat mooi bij elke casual outfit die jij wil aantrekken.

€ 24.95

Lees verder

Dames Levi's ® Accessoires 1SIZE
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

Wil je meedoen in het Betermodeforum, een modeblog maken of commentaar leverenop artikellen, dan zul je je moeten registreren. Na goedkeuring van je registratie kun je volop meedoen! Je kunt dan ook je eigen evenementen opgeven en beheren.

Registreer

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook