Rok Denim

Op zoek naar de ideale must-have voor deze lente/zomer? Dan zit je goed met deze denim lange rok.Combineer hem met nog meer trendy items om stijlvol op te vallen met een outfit waarmee je eruit springt.

€ 34.99

Lees verder

Dames Le Fabuleux Marcel De Bruxelles XS
Product
 

Blouse Rood

Het stijlvolle design maakt van deze blouse voor dames van Le Fabuleux Marcel De Bruxelles een essential item dat altijd in het oog springt. Deze rode blouse kan je op veel manieren combineren waardoor je er verschillende outfits mee kan samenstellen. Een echte aanwinst dus!

€ 27.49

Lees verder

Dames Le Fabuleux Marcel De Bruxelles XS
Product
 

Top Rood

Met deze top met korte mouwen van Le Fabuleux Marcel De Bruxelles kom jij goedgekleed voor de dag. Combineer met een leuk rokje of met jouw favoriete jeans voor een dagelijkse tenue. Mag het wat gekleder? Kies van voor een combo met nette pantalon.

€ 24.49

Lees verder

Dames Le Fabuleux Marcel De Bruxelles XS
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

Wil je meedoen in het Betermodeforum, een modeblog maken of commentaar leverenop artikellen, dan zul je je moeten registreren. Na goedkeuring van je registratie kun je volop meedoen! Je kunt dan ook je eigen evenementen opgeven en beheren.

Registreer

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook