Werkoveralls

 

Werkoveralls.nl is de specialist in werkbroeken. Naast de producten die aangeboden worden is er volop informatie te vinden die behulpzaam kan zijn bij het kopen van werkoveralls. Wil iemand naast werkoveralls ook uit een andere categorie werkkleding bestellen, dan is dit mogelijk via het platform van webshops. Hierin zijn verschillende gespecialiseerde webshops gekoppeld aan één corporate website. Naast werkoveralls.nl is hier werkjassen.nl, werktruien.nl, werkshirts.nl, werkoverhemden.nl, werkschoeisel.nl en werkbroeken.nl te vinden.

Uit het assortiment van Werkoveralls:

Havep 20033 Overall vlamvertragend antistatisch

Havep - 20033 Overall vlamvertragend antistatisch Vlamvertragende overall van Havep met 5 normen die beschermen tegen de belangrijkste arbeidsrisico's. EN 1149: Antistatisch, explosiegevaar EN 13034: Vloeibare Chemicalien IEC 61482: Elektrische vlamboog, box en open arc methode EN ISO 1161: Lassen, slijpen, thermisch snijden, thermisch opspuiten EN ISO 11612: Hitte, vlammen en vuur

€ 112.95

Lees verder

Bouwmarkt Persoonlijke bescherming
Product
 

HaVeP 2404.N1 High Vis. Overall

HaVeP -  High Visibility Overall 2404.N1 De HaVeP Veiligheidsoverall 2404.N1 is gemaakt van een iets zwaardere, dus sterke stof. Hij biedt optimaal draagcomfort en heeft diverse handige opbergmogelijkheden voor uw gereedschappen, telefoon, etcetera. Dit model is niet alleen in de hierboven te kiezen maten verkrijgbaar. Zoekt u een overall in maat 64 of 66? Dan kunnen wij deze speciaal voor u laten maken. Er geldt dan een langere levertijd van 6 tot 8 weken en er wordt een horere prijs berekend. Neem contact met ons op voor meer informatie.

€ 74.95

Lees verder

Bouwmarkt Persoonlijke bescherming
Product
 

Denis overall | Brandvertragende overall

Basic Line - Denis brandvertragende antistatische overall Multinorm overall van het merk Basic Line. Multinorm wil zeggen dat de overall bestand is tegen vele extreme omstandigheden op het werk. Deze overall is een goede bescherming tegen maar liefst vijf veelkomende gevaren op het werk, waaronder elektriciteit, vlammen en lassen. De overall is op meerdere gebieden gecertificeerd met een Europese norm. De norm EN 13034 die deze overall ook heeft wil zeggen dat de overall bescherming biedt tegen kleine hoeveelheden spatten of licht nevel van chemische vloeistoffen. Mocht u verder nog vragen hebben over multinorm kleding, staan wij u hier graag over te woord via onze klantenservice.

€ 133.95

Lees verder

Bouwmarkt Persoonlijke bescherming
Product
 
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account

Het hele Werkoveralls assortiment

Naar Werkoveralls

Geen overeenkomende items gevonden

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account