Felpa

Leuke sweater uit de collectie van MSGM voor dames. De sweater heeft een normale pasvorm en een ronde hals. De merknaam is geprint in grote witte letters aan de voorzijde. Leuk te combineren met een jeans en sneakers. Omruilen voor een andere maat? Dat is geen probleem. U kunt de gewenste maat invullen op het retourformulier of contact opnemen met onze klantenservice.

€ 139.90

Lees verder

Truien En Vesten Msgm
Product
 

Felpa

Stoere sweater van Dsquared2. De trui is zwart van kleur en is voorzien van het merklogo in het groot op de voorzijde. De trui is gemakkelijk te combineren op een van de jeans uit deze collectie en een paar toffe witte of zwarte sneakers. Ruilen? Dat is natuurlijk geen probleem. U kunt de gewenste maat invullen op het retourformulier of contact opnemen met onze klantenservice.

€ 289.00

Lees verder

Truien En Vesten Dsquared2
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

Wil je meedoen in het Betermodeforum, een modeblog maken of commentaar leverenop artikellen, dan zul je je moeten registreren. Na goedkeuring van je registratie kun je volop meedoen! Je kunt dan ook je eigen evenementen opgeven en beheren.

Registreer

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook