MB Slide

De MB Slide uit de zomercollectie van My Brand. De slippers zijn donkerblauw van kleur en voorzien van het merklogo op de bovenzijde in het oranje. Een paar leuke slippers zijn natuurlijk onmisbaar in jouw zomer garderobe dus shop jouw slides snel! Let op, de slippers vallen een maatje kleiner!

€ 89.95

Lees verder

Schoenen My Brand
Product
 

Skull Slide

De Skull Slide uit de zomercollectie van My Brand. Een paar gave slippers zijn natuurlijk onmisbaar in jouw zomergarderobe! Deze slippers van My Brand zijn zwart van kleur en zijn voorzien van een stoere skull op de bovenzijde. Let op! De slippers vallen een maatje kleiner!

€ 89.95

Lees verder

Schoenen My Brand
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

Wil je meedoen in het Betermodeforum, een modeblog maken of commentaar leverenop artikellen, dan zul je je moeten registreren. Na goedkeuring van je registratie kun je volop meedoen! Je kunt dan ook je eigen evenementen opgeven en beheren.

Registreer

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook