Floral Print Midi Dress

Jurk uit de nieuwe collectie van NA-KD. De jurk heeft een lang model en beschikt over een bloemenprint allover in het blauw met roze. Combineer de jurk met een paar stoere laarsjes.

€ 66.95

Lees verder

Jurken NA KD
Product
 

Twist Detail Shirt Dress

Leuke jurk uit de nieuwe collectie van NA-KD. De jurk is voorzien van een ruit patroon in het zwart met wit. De jurk is voorzien van knoopjes aan de voorzijde en is leuk te combineren met een paar leuke zwarte laarsjes.

€ 55.95

Lees verder

Jurken NA KD
Product
 

Lace Dress

Mooi jurkje uit de nieuwe zomercollectie van NA-KD. Het jurkje is mooi afgewerkt met kanten randjes allover en beschikt over open schouders en spaghetti bandjes. Draag het jurkje in combinatie met een paar leuke zomerse sandaaltjes.

€ 55.95

Lees verder

Jurken NA KD
Product
 

Belted Cargo Sleeveless Dress

Stoere maar ook elegante jurk uit de nieuwe collectie NA-KD. De jurk is een kort model en sluit met behulp van knopen. Rond de middel zit een riem waardoor je hem naar wens strakker kan doen. Leuk te combineren met high heels of met stoere boots.

€ 55.95

Lees verder

Jurken NA KD
Product
 

Polka Dot Mesh Dress

Super leuk jurkje uit de nieuwe collectie van NA-KD. Het jurk loopt wijder uit voor een speels effect. De jurk heeft een all over polkadot print. Super leuk met hakjes maar ook zeker met boots!

€ 66.95

Lees verder

Jurken NA KD
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

Wil je meedoen in het Betermodeforum, een modeblog maken of commentaar leverenop artikellen, dan zul je je moeten registreren. Na goedkeuring van je registratie kun je volop meedoen! Je kunt dan ook je eigen evenementen opgeven en beheren.

Registreer

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook