50% KORTING** OP CADEAUSETS😍 bij The Body Shop

 
 
 
DAY AND NIGHT MASK DUO
VANILLA
PUMPKIN
BODY BUTTER
Geniet van de zoete, warme, knusse geur van geroosterde pompoenpitten met een vleugje hazelnoot karamel, ahornsiroop en amandelmelk.
Shop now
NOURISHING SHEA LITTLE GIFT BOX
NOURISHING SHEA LITTLE GIFT BOX
De producten in het doosje zijn verrijkt met Community Fair Trade-sheaboter. Een overheerlijk verwencadeautje voor een speciaal iemand.
Shop now
WHITE MUSK® BIG GIFT BOX
SATSUMA
SHOWER
GEL
Verlevendig je doucheritueel en prikkel je zintuigen met onze kruidige
douchegel met
satsuma.

x
Shop now
 
 
 
*SALE: uitsluitend geldig op het Sale-assortiment. 70% korting op make-up, 50% korting op bad & body, haircare en accessoires, en 30% korting op skincare, parfums en cadeausets. Geldig van 21 december 2020 t/m 15 maart 2021. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Uitsluitend geldig online.

**NU EXCLUSIEF VOOR MEMBERS: 50% KORTING OP CADEAUSETS. Geldig van 18 januari t/m 22 februari 2021. Uitsluitend geldig voor de cadeausets uit het Sale assortiment. Uitsluitend geldig voor Love Your Body™ Club-members en voor wie ter plekke member wordt. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

 

Log in of registreer jezelf en plaats je opmerking over “50% KORTING** OP CADEAUSETS😍 bij The Body Shop”

Jouw blog forumbijdrages en evenementen op Betermode

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten.

Je kunt volop meedoen op betermode. Dat kan na registratie en goedkeuring van je registratie. Als je dan naar Betermode gaat, Krijg je een menu met tal van extra mogelijkheden.

Registreer jezelf

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account