haarverzorging: voor een mooie bos haar heb je de juiste haarverzorgings-producten nodig

haarverzorgingMooi haar, dat wil iedereen wel! Dat kun je bereiken door je haar minder vaak te wassen. Niet iedere dag, maar om de 4-5 dagen is prima. Gebruik een goede haarborstel. Gebruik een goede natuurlijke shampoo bijvoorbeeld één van de shampoo's van de Body Shop Probeer Rainforest Volume-lijn zij zorgen voor voor glad en glanzend haar een en zorgen voor meer volume zonder het haar te verzwaren. Ze zijn gemaakt volgens een milieubewuste formule, wat betekent dat we tijdens de ontwikkeling de bescherming van onze planeet in gedachten hebben houden.
Naar de Bodyshop natuurlijke shampoo's

Natuurlijke en biologische haarverzorging
Voor een mooie bos haar heb je de juiste verzorging nodig. Shampoos met sulfaten als sodium laureth sulfate doen echter meer kwaad dan goed voor je haar. Daarom bieden greenjump verschillende shampoos, conditioners en haarmaskers aan die gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten zoals aloë vera, kokos en natuurlijke etherische oliën. Voor ieder haartype zijn er verschillende producten. Zo kun je op natuurlijke wijze je roos, droge of juist vette haar tegengaan
Naar de Greenjump haarverzorgingsproducten
Greenjump assortiment natuurlijke haarverzorgingsproducten

Haarcentrum:
Haarcentrum.nl is een online winkel gespecialiseerd in haarverzorging, haarstyling, haarkleuring en haargroeiproducten. Het concept is simpel: een brede collectie haarproducten, die uitsluitend zijn samengesteld uit hoge kwaliteitsmerken. Haarcentrum.nl biedt het gemak en de vrijheid van internetshoppen, maar de zorg en aandacht die alleen nog bij een speciaalzaak te vinden is. Haarcentrum.nl verkoopt meer dan 90 merken.

Meervoorhaar.nl is dé webshop voor vrouwen en haar.
Vrouwen weten heel goed wat ze willen, elk plukje haar op hun hoofd verdient evenveel aandacht en moet gewoon precies zitten zoals ze dat in gedachten hebben, of althans de bedoeling is.

Meervoorhaar.nl heeft dan ook precies alle haar producten die bedoeld zijn om de volle aandacht aan haar te geven, elk eigenwijs of niet welwillend plukje in model te krijgen en man of vriendlief heerlijk nodeloos uit de badkamer te houden.

Kortom, Meervoorhaar.nl is er voor haar, haar haar, en natuurlijk haar!

Haarpro.nl is dé professionele haarproducten en beautyproducten webshop. Haarpro.nl valt onder het bedrijf Moon BV en naast een webshop heeft Moon BV ook een salon en een groothandel (fysieke winkel). De eigenaren van Moon BV zijn begonnen met een salon en zijn daarnaast gestart met een webshop, welke inmiddels is uitgegroeid tot 1 van de grootste namen in Nederland.

Naar Haarcentrum

Assortiment Haarcentrum

 

Haarverzorgingsprodukten Hairandbeauty

Hairandbeautyonline is wereldwijd actief . Hairandbeautyonline is één van de grootste webwinkels op het gebied van professionele haarverzorging. Ze verkoopt alleen professionele kappersmerken, maar dan tegen een aantrekkelijke prijs.

Het assortiment van Hairandbeautyonline.com bestaat uit haarverzorgingsproducten, haarstylingsproducten, haarstylingtools, extensions en haarverf, zowel voor de consument als voor de professional! Kortom; alles voor, in, op, over en rondom het haar!

Naar Hair andbeautyonline

Assortiment Hairandbeautyonline

 

 

 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook