Nat scheren of droog scheren

droog of natscheren?

Nat scheren
Nat scheren doe je met een mes, water en scheerzeep (of scheerolie of scheerschuim…) Nat scheren Het geeft een fris gevoel, het gladste scheerresultaat en het duurt langer voordat de baardharen terugkeren. Dat komt omdat je ze dichter bij de wortel (vlak onder de huidoppervlakte) afscheert. Nadeel is dat sommige mensen last krijgen van huidirritatie, maar dat komt maar zelden voor. En je moet er rustig de tijd voor nemen. Even nonchalant jezelf scheren Tijdens het rijden is geen optie!

Droog scheren
Volgens de pleitbezorgers van droog scheren resulteert deze scheermethode juist in minder huidirritatie. Want, zo zeggen zij: juist omdat je de baardharen minder dicht op de huid en wortel afscheert, maakt het scheerapparaat minder contact met de huid. En hoe minder contact met de huid, hoe minder irritatie er logischerwijs optreedt.

Droog scheren is vrijwel altijd elektrisch scheren. In de praktijk is het makkelijker en sneller. Je pakt het apparaat en gaat direct aan de slag, zonder dat je moet zoeken naar scheerzeep of voorzichtig moet doen met een vlijmscherp open mes.

Voordeligscheren:

Voordeligscheren.nl is dé webwinkel voor alle bekende merken scheermesjes, scheerkoppen en scheerbladen. Voordeligscheren.nl koopt alle Gillette en Wilkinson scheermesjes in grote hoeveelheden op, wat korting oplevert voor de klanten.

 

Voordeligscheren.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van bekende merken drogisterijartikelen, met een focus op scheermesjes en elektrisch scheren voor man en vrouw. Het assortiment bestaat onder andere uit bekende merken als Gillette, Wilkinson, Philips, Brain en Babyliss. Door groot in te kopen, kan Voordeligscheren.nl zeer scherpe prijzen aanbieden. Daarnaast hanteert Voordeligscheren.nl ook staffelkortingen op diverse producten: extra korting wanneer men grotere aantallen van een product bestelt.

Assortiment Voordeligscheren

The Shaving Institute :

The Shaving Institute NL

Dit geavanceerde scheer- en verzorgingsproduct is geen gel of schuim, maar een transparante lotion. Het grote voordeel daarvan is dat scheidingslijnen van bakkebaarden en baarden perfect zichtbaar blijven – optimale precisie is dus gewaarborgd. En omdat deze lotion niet schuimt, is afspoelen niet nodig. Sterker nog: de lotion trekt al tijdens de scheerbeurt in de huid en start direct zijn verzorgende werking. Bovendien heeft de lotion een subtiele, frisse geur waardoor het gebruik van een aftershavelotion overbodig wordt. En, ook heel handig: De lotion is in tegenstelling tot vele andere niet schuimende scheerproducten, wel met koud water snel van het scheermes te spoelen. (zowel water als energie besparing)

De Shaving Institute produkten

 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook