Mondverzorging

mondverzorgingGoede mondverzorging is belangrijk, het houdt de mond schoon en verkleint de kans op gaatjes. Bovendien vermindert het de kans op problemen met het mondslijmvlies en het tandvlees. Goed kauwen en slikken zal hierdoor beter en gemakkelijker gaan. Dit kan helpen om je conditie op peil te houden of te verbeteren.

Tandbederf
Gaatjes ontstaan door zuren die het gebit aantasten. Elke keer als u eet, drinkt of snoept vormen zich zuren in uw mond. Het speeksel in uw mond kan deze zuren neutraliseren, maar dat heeft even tijd nodig. Spoelen na elke maaltijd helpt de vorming van zuren tegen te gaan. Als u vaak iets eet, is het beter vaker met water te spoelen. Eet of drinkt u zure voedingsmiddelen zoals yoghurt of vruchtensap, wacht dan minstens een uur met tandenpoetsen. Het glazuur raakt anders beschadigd.
Uw mond is een heus visitekaartje. Tijdens het praten, lachen, eten: het is de blikvanger in uw gezicht. Een goede mondverzorging is belangrijk. Niet alleen voor de indruk die u op anderen maakt, ook voor uw eigen gezondheid en zelfvertrouwen.

Bovendien wil iedereen zo fris mogelijk uit zijn mond ruiken. Er zijn produkten die helpen een onweerstaanbaar schoon en mooi gebit te krijgen. Tandenpastas, tandenborstels, tandenstokers en meer.

 

mondverzorging Oral-b

Tandenborstels

Mondverzorgingsprodukten bij Voordeeldrogisterij

Mondverzorgingsprodukten bij Drogisterij.net

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook