Alles voor een lange hete zomer, zoals badmode, uv-bescherming,zonnebrillen en sandalen.

UV-zwemshirt van Beach & BanditsUv a-stralen vormen het grootste deel van de ultraviolette straling. Deze stralen zijn de hele dag aanwezig en zorgen voor een snelle maar kortstondige bruine tint. De uv a-stralen kunnen diep in de huid doordringen en de lagere huidlagen beschadigen. Deze stralen veroorzaken zonnebrand, rimpels, huidvlekjes, bruine huid, pre-cancereuze huidletsels en huidkanker. De zomer staat voor plezier maken in de zon! Dit is voor veel mensen de beste periode van het jaar. Ze gaan naar buiten om van het heerlijke weer te genieten en te ontspannen op terrasjes, in het park en aan het zwembad. We profiteren op verschillende manieren van UV-straling.
Tegelijkertijd is het belangrijk dat we goed beschermd zijn tegen de schadelijke invloeden van de zon – het gaat om het beschermen van onze huid en onze ogen. Om er zeker van te zijn dat je ogen volledig beschermd zijn, kun je het best gebruik maken van hoogwaardige brillenglazen met een UV-filter tot 400 nm

De nieuwe collectie badmode bij Wenz voor een lange hete zomer

Met UV-kleding kunnen volwassenen en kinderen zich beschermen tegen de schadelijke gevolgen van ultraviolette straling.

sexy badass plunge balconette badpak | blue and whitemarlies|dekkers badmode

Badkleding bij marlies|dekkers is altijd van de hoogste kwaliteit. Naast een groot arrangement van bikini's, badpakken en beugelbikini's, heeft marlies|dekkers een uitgebreid aanbod van bijpassende pareo's en kaftans die je uit gemak om je heen kan slaan. Erg gemakkelijk wanneer je even over het strand gaat lopen, of wat gaat drinken een strandbar. Wat je stijl ook is, marlies|dekkers heeft altijd een zwemoutfit naar smaak. Van een marine streepjes bikini tot een badpak met opvallende kleuren, je zult altijd wat vinden wat bij de gelegenheid past. Een beachparty in Saint-Tropez? Geen probleem! Kanoën op een wilde rivier? Dan hoef je je zeker geen zorgen te maken als je marlies|dekkers badmode draagt! Wanneer jij een aankoop doet op de marlies|dekkers website en je bent niet 100 % tevreden, kun je altijd gebruik maken van de 30 dagen retour periode.

Naar marlies|dekkers badmode nieuwe collectie

 

Parfumtrader:

Zonverzorging

 

 

 

 

 

 

 

 

 Zonnebrillen:

Zonnebrillen.com

Bij Zonnebrillen.com vind je de nieuwste en mooiste zonnebrillen van dit moment. Zonnebrillen.com is al ruim 7 jaar de grootste online zonnebrillen webshop van de Benelux en in combinatie met de nieuwe webshop vertegenwoordigen ze een breed assortiment van exclusieve en populaire merken.

Assortiment

Zonnebescherming:

Zorg altijd dat je huid goed is beschermd tegen de zon, zeker wanneer je een gevoelige huid hebt

Garnier Ambre Solaire Zonnebrand Kids Melk Wet Skin SPF50 

Garnier Ambre Solaire Zonnebrand - Kids Melk Wet Skin SPF50 Deze zonnemelk is speciaal ontwikkeld om de kwetsbare huid van kinderen te beschermen. De zonnemelk mag meteen op de huid worden aangebracht, afdrogen is niet meer nodig! De huid van kinderen is gevoeliger voor de zon dan die van volwassenen, een goede bescherming is daarom erg belangrijk. De hypoallergene formule zonder parabenen is zeer waterresistent, trekt snel in en is getest onder pediatrisch toezicht. Zeer hoge beschermingsfactor 50 speciaal voor de gevoelige kinderhuid. Hoe werkt het? Het gepatenteerde filtersysteem Mexoryl SX + Mexoryl XL biedt een hoge bescherming voor de gevoelige kinderhuid. Kinderen zijn bijzonder kwetsbaar in de zon, omdat hun melaninesysteem de natuurlijke bescherming van de huid tegen UV-stralen die bruining veroorzaken nog niet is volgroeid. Gebruiksaanwijzing: De huid van kinderen is fijner en gevoeliger voor de zon dan die van volwassenen. Een goede bescherming is daarom heel belangrijk, volg daarom deze 3 tips. Advies 1: Breng een waterresistent zonnebrandproduct met hoge zonbeschermingsfactor (SPF) aan. Breng vlak voor blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van het product aan en verdeel gelijkmatig door het maken van draaibewegingen. Onvoldoende hoeveelheid van het product, verlaagt het beschermingsniveau. Frequent opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Vermijd de oogcontouren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Vermijd contact met textiel. Advies 2: Blijf in de schaduw, vooral tussen 11u en 15u. Vermijd blootstelling aan de zon tijdens de warmste uren van de dag. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruikt u een zonnebrandproduct, deze biedt géén 100% bescherming. Houd baby's en jonge kinderen uit de directe zon. Inhoud: Garnier Ambre Solaire Zonnebrand - Kids Melk Wet Skin SPF50

€ 14.88

Lees verder


 

 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook