La Strada 60% korting bij Maison-Lab

 

La Strada 60% korting

La Strada is bekent van haar eigen stijl. La Strada richt zich voornamelijk op de zelfstandige en modebewuste vrouw tussen 15 en 40 jaar. De collecties van La Strada bestaan uit elegante high-fashion modellen, veelal met hoge hakken. Catwalktrends volgen ze nauwlettend. La Strada schoenen worden vervaardigd uit de mooiste materialen tot stijlvolle trendy modellen. Door de niet al te hoge prijs van dit glitter en glamour merk kunnen de schoenen als leuke extra worden gekocht zeker met deze aanbieding van Maison-lab

La Strada 60% korting

Maison Lab uit Genk is een gloednieuwe webshop in schoenen, handtassen en accessoires waar elke shopaholic haar/zijn modehartje kan ophalen. In de webshop worden topmerken als Steve Madden, Bronx, Levi’s en LIU-JO steeds aan de helft van de prijs verkocht. Dit uniek concept is een idee van Samira, Tahnee en Djalil Labyed, dochters en zoon van de Limburgse familie Labyed, die al 18 jaar een gevestigde waarde vormt in de outletbusiness.

Login om te antwoorden

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

Wil je meedoen in het Betermodeforum, een modeblog maken of commentaar leverenop artikellen, dan zul je je moeten registreren. Na goedkeuring van je registratie kun je volop meedoen! Je kunt dan ook je eigen evenementen opgeven en beheren.

Registreer

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook