Gratis sokken bij orderbedrag van minimaal € 44,95

 

 

Maak je Urban-look af met een paar British Knights. Streetstyle voor iedereen! British Knights is niet zomaar een Urban-merk, het is een lifestyle! Met een paar BK bezit jij de stad!

Hun geschiedenis gaat terug tot begin jaren tachtig. British Knights werd door een in New York gevestigde groothandel in sportschoenen gelanceerd als een modieus alternatief voor de grote 'prestatiegerichte' sportkledingmerken. In de jaren 80 onderscheidde British Knights zich duidelijk door een heel eigen en specifiek karakter gebaseerd op extreme sporten en door die specifieke British Knights urban look. Inspiratie hebben ze opgedaan in de wereld van surf, skate en hiphop.

Assortiment BKfootwear

 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook