Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vente-Exclusive.com opent dagelijks 4 tot 6 flash sales van topmerken met kortingen tot 70%. De sales duren gemiddeld drie tot zeven dagen en zijn alleen beschikbaar voor leden van Vente-Exclusive.com.

Lid worden is gratis en kan eenvoudig door, via Facebook Connect, een account aan te maken. Hiervoor zijn alleen naam, e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord benodigd. 

De producten in de sales variëren van dames-, heren- en kinderkleding tot schoenen, cosmetica, lingerie, lifestyle producten, electronica, speelgoed, travel, etc.
De leden worden op de hoogte gehouden van nieuwe sales via een e-mail nieuwsbrief. Deze wordt op dagelijkse en wekelijkse basis verzonden, zodat leden altijd op de hoogte zijn van de nieuwste flash sales met kortingen tot 70%!

Winkelomschrijving

Vente-Exclusive.com is marktleider in online flashverkopen in de Benelux. Vente-Exclusive.com is een private shopping community en biedt ruim 4 miljoen leden dagelijks exclusieve verkopen aan van topmerken in fashion, lifestyle én travel. En dat alles met kortingen oplopend tot wel 70%. Populaire merken zijn onder andere Desigual, Levi’s, Ray-Ban, Marlies Dekkers, G-Star en Zuiver.

Lees verder

 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook