Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Actie: 15% extra korting op de sale
Code: ASOSSALEON
Geldig van: 30/03/20 09:00
Geldig tot: 31/03/20 09:00
Voorwaarden: Voer bij het afrekenen code ASOSSALEON in om een extra korting van 15% op de reeds afgeprijsde stijlen in de ASOS sale te krijgen. Eindigt 09:00 CEST op 31.03.2020. De code kan meerdere keren per klant worden gebruikt, tot een maximale besteding van €580 per bestelling, zonder korting. De code kan niet in combinatie met andere promotionele codes of bij ASOS Marketplace worden gebruikt. Geselecteerde gemarkeerde producten zijn uitgesloten van de promotionele actie(s).

 

ASOS is een wereldwijde online mode- en schoonheidsspeciaalzaak en biedt meer dan 50.000 merk- en eigenmerkproductlijnen voor dameskleding, herenkleding, schoenen, accessoires, sieraden en schoonheid, met wekelijks ongeveer 1.500 nieuwe productlijnen.

Assortiment Asos

 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook