UV- beschermende kleding

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

UV-beschermende kledingUV straling is in het principe gevaarlijk voor de mens. Maar we hebben het ook nodig omdat heteen aantal stoffen aangemaakt, zoals vitamine D. Ook is UV straling cruciaal voor chemische en natuurlijke processen. We kunnen niet zonder dus, maar teveel is absoluut ongezond en veroorzaakt huidkanker we kunnen ons wel zoveel mogelijk beschermen waar nodig en mogelijk. Zeker mensen met een hele lichte huid, kleine kinderen en wanneer men de bergen in trekt in de zomer. Zoals voor veel zaken geldt, geniet ervan maar met mate.

UV-kleding beschermt, net als een zonnebrandcrème, je huid tegen verbranding van de zon. UV-kleding beschermt je huid

Assortiment UV-beschermende kleding

Login om te antwoorden

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

Wil je meedoen in het Betermodeforum, een modeblog maken of commentaar leverenop artikellen, dan zul je je moeten registreren. Na goedkeuring van je registratie kun je volop meedoen! Je kunt dan ook je eigen evenementen opgeven en beheren.

Registreer

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook