ModeMagazine

Speech Fashion Action Septemberrebellie

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
XR NL Fashion Action
 
 
Jij en ik, wij allemaal, zijn onderdeel van een systeem van veel te veel kopen. De schade hiervan is hoog.
Zo draagt de Oeigoerse gemeenschap de lasten van onze koopzucht. Kinderen, vrouwen en mensen van andere gemarginaliseerde groepen, worden gedwongen tot moderne slavernij. Ook dieren worden uitgebuit. We vergiftigen de natuur met uitstoot, gas, chemicaliën, microplastics en afval.
XR Fashion Action daagt dit systeem van kopen-kopen-kopen uit door disruptieve acties en breisessies te organiseren en mensen de middelen te bieden zichzelf nieuwe dingen te leren. Robin Bruisje legt in deze speech haarfijn uit waarom het belangrijk is om in actie te komen.
Verzet jij je ook tegen overconsumptie en uitbuiting? Houd de pagina van https://www.facebook.com/xrnlfashionaction in de gaten en meld je aan bij Extinction Rebellion. Rebellie werkt! Zie: https://extinctionrebellion.nl
 

Nieuw op BeterMode.nl een discussieforum over mode en beauty

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Nieuw op BeterMode.nl een discussieforum over mode, de modeindustrie, mode en klimaat
Registreer jezelf bij Betermode.nl, na goedkeuring kun je volop meedoen, je kunt dan ook je eigen blog starten, advertenties plaatsen bij de rubrieksadvertenties en evenementen opgeven voor de agenda en commentaar geven bij artikelen.

Naar het registratieformulier

Slow fashion is de tegenhanger van fast fashion

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

slow fashionSlow fashion is de tegenhanger van fast fashion;mode die snel veranderd en tijdgebonden is zogenaamde wegwerpmode. Slow fashion kenmerkt zich door tijdloze collecties, slow fashion is niet trendgevoelig het is kleding van hoge kwaliteit die lang mee gaat. Bij voorkeur fairtrade en met duurzame stoffen geproduceerd. Zodat er geen mensen in lage lonen landen worden misbruikt.

UV- beschermende kleding

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

UV-beschermende kledingUV straling is in het principe gevaarlijk voor de mens. Maar we hebben het ook nodig omdat heteen aantal stoffen aangemaakt, zoals vitamine D. Ook is UV straling cruciaal voor chemische en natuurlijke processen. We kunnen niet zonder dus, maar teveel is absoluut ongezond en veroorzaakt huidkanker we kunnen ons wel zoveel mogelijk beschermen waar nodig en mogelijk. Zeker mensen met een hele lichte huid, kleine kinderen en wanneer men de bergen in trekt in de zomer. Zoals voor veel zaken geldt, geniet ervan maar met mate.

UV-kleding beschermt, net als een zonnebrandcrème, je huid tegen verbranding van de zon. UV-kleding beschermt je huid

Assortiment UV-beschermende kleding

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account