#lingerie #MarliesDekker Meer dan 25 jaar geleden begon Marlies | Dekker met een droom: lingerie ontwerpen die vrouwen sterker maakt.

femme-fatale-black
Hi marlies|dekkers fan,
"Meer dan 25 jaar geleden begon ik dit merk met een droom: lingerie ontwerpen die vrouwen sterker maakt. Mijn Signature-collectie toont mijn grafische signatuur in zijn puurste vorm, een showcase van mijn ultieme klassiekers, even krachtig als vrouwelijk. Mijn Femme Fatale-collectie is ontworpen. voor dames die dansen met schaduwen. Ik werd geïnspireerd door de op vrouwen gerichte misdaadfilm Femme Fatale. Een moderne, erotisch geladen film noir die draait om een ​​oplichter met engelengezicht en gevaarlijke vaardigheden. Zwoel en oh zo verleidelijk.

Treat yourself to my Femme Fatale collection and transform yourself into a sensual predator! Stay safe. Stay positive." - Marlies Dekkers

SHOP YOUR FEMME FATALE
available-shapes
super-pushup plunge-balcony demi-bra
super-pushup plunge-balcony-bra demi-bra
black black black
suspender brazilian-briefs thong
suspender 8-cm-brazilian-briefs thong
black black black
SHOP YOURS NOW
get-inspired
inspiration
reviews-dont-lie
reviews-femme-fatale
more-signature-collection
dame-de-paris-black
space-odyssey-black
spotted
nothing-like-new-arrivals
"Al mijn werk als feministische ontwerper is geïnspireerd door krachtige vrouwelijke iconen uit het verleden en het heden. Door mijn ontwerpen breng ik ze naar jullie toe. En in deze turbulente tijden is er geen beter icoon van hoop dan de formidabele Comeback Queen Cleopatra? Zelf geen onbekende in epidemieën en revoluties, de Koningin van de Nijl inspireerde me om uitdagingen te omarmen als een kans op zelfverbetering. Ze hielp me een nieuw begin te zien in elk einde. Ga naar de webshop en vind je nieuwe lente favorieten in mijn gloednieuwe lente | zomercollectie geïnspireerd door Cleopatra. " - Marlies Dekkers

Log in of registreer jezelf en plaats je opmerking over “#lingerie #MarliesDekker Meer dan 25 jaar geleden begon Marlies | Dekker met een droom: lingerie ontwerpen die vrouwen sterker maakt.”

Jouw blog forumbijdrages en evenementen op Betermode

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten.

Je kunt volop meedoen op betermode. Dat kan na registratie en goedkeuring van je registratie. Als je dan naar Betermode gaat, Krijg je een menu met tal van extra mogelijkheden.

Registreer jezelf

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account