Treat yourself to something new & blue 💙

 
 
space-odyssey-egyptian-blue
Hi marlies|dekkers fan,

"Als we Egyptische hiërogliefen mogen geloven, dan had mijn muze Cleopatra een fascinerend schoonheidsgeheim: de blauwe lotus. Afbeeldingen van de prachtige, elektrisch-blauwe lotus waren prominent aanwezig in het hele oude Egypte. Om deze ongelooflijke bloem te eren, ontwierp ik mijn Space Odyssey collectie in een elektrischblauwe stof, voorzien van een subtiel maar sensueel slangenpatroon. Zelfs de schouderbanden hebben de slangenbehandeling ondergaan. Ga naar onze webshop en trakteer jezelf op iets nieuws en blauws. Blijf veilig. Blijf positief. " - Marlies Dekkers

SHOP YOUR SPACE ODYSSEY
available-shapes
 
thong briefs
thong briefs
egyptian blue egyptian blue
SHOP YOURS NOW
 
De Space Odyssey-collectie van dit seizoen is gemaakt van een gedurfde blauwe microvezel, met kleine nylon gecoate ornamenten in dezelfde tint. De felblauwe microvezel heeft een all-over slangenprint in reliëf. Hetzelfde slangenleerpatroon is geweven in de schouderbanden en bindingen. Om je betoverende schoonheid in de schijnwerpers te zetten, voegde Marlies sensuele grafische bandjes en opvallende blauwkleurige ornamenten op basis van ruimteschepen toe aan dit klassieke ontwerp.
DISCOVER MORE
 
Ga dit seizoen mee met de stroom van de glanzende Nijl in 50 tinten blauw. Van verleidelijk turkoois tot koninklijk Egyptisch blauw, geen enkele andere kleur slaagt erin het mysterie en de majesteit van het oude Egypte te vangen. Voeg een goudkleurige sprankeling van prachtig uitgevoerde sterren en gecharmeerde slangen toe om jezelf tot koningin van de Nijl te kronen.
DISCOVER MORE
 
 
more-new-to-love
 
 
 
 
 
get-inspired
 
 
 
sacred-symbol when-women-ruled-the-world
a-sacred-symbol when-women-ruled-the-world
The Queen of Egypt
had a fascinating
beauty secret: the
blue lotus… read more
I talked to feminist
Kara Cooney, author of
'When women ruled
the world'... read more
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Log in of registreer jezelf en plaats je opmerking over “Treat yourself to something new & blue 💙”

Jouw blog forumbijdrages en evenementen op Betermode

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten.

Je kunt volop meedoen op betermode. Dat kan na registratie en goedkeuring van je registratie. Als je dan naar Betermode gaat, Krijg je een menu met tal van extra mogelijkheden.

Registreer jezelf

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account