Wij produceren volgens de principes van de circulaire economie

 

500x500emailMEN

Het is hun missie om de mode-industrie radicaal te veranderen. Dit doen ze door het populairste kledingstuk ter wereld, de spijkerbroek, op de meest verantwoorde wijze te produceren in combinatie met een tijdloos gevoel van stijl. Hiermee bieden ze de consument de mogelijkheid om te kiezen voor ‘esthetic’ jeans, die aansluit bij haar ‘ethics’. Zo maken ze het extreem makkelijk voor de consument te participeren in hun missie.

* Zij produceren volgens de principes van de circulaire economie; oftewel gebruik van minimale grondstoffen en een eindproduct dat na gebruik volledig kan worden gerecycled. De producten krijgen een eeuwig leven doordat de consument alleen het eindproduct gebruikt, MUD jeans blijft eigenaar van de grondstoffen. Consumenten kunnen de jeans naar MUD jeans terug sturen als ze uitgedragen zijn.

Naar MUD jeans

Assortiment

Login om te antwoorden

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook