Biomode: een ruime keuze uit textielproducten die op een biologisch verantwoorde en/of natuurlijke manier zijn geproduceerd

Biomode: een ruime keuze uit textielproducten die op een biologisch verantwoorde en/of natuurlijke manier zijn geproduceerd

iomoda Natuurtextiel heeft een ruime keuze in duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd ondergoed van biologische katoen, merino wol en zijde. Natuurlijke materialen dus, die voldoen aan de hoogste ecologische normen. De stoffen die gebruikt worden bij Biomoda worden diervriendelijk en zonder gebruik van chemische (bestrijdings)middelen of pesticiden geproduceerd. Zodat de klant een milieubewuste keuze kunt maken.

Pluspunten Biomoda:
- Producten voldoen aan ecologische normen;
- GOTS en IVN best gecertificeerd;
- 30 dagen retourtermijn;
- 100% tevredenheidsgarantie.

 
Login om te antwoorden

Duurzame & Ecologische mode voor dames

sl-damenmode-3-nl.jpg

Login om te antwoorden

Waschbaer.nl – Ecoshop voor mode en biologische producten - € 10,- korting op alles

Duurzame natuurmode en milieuvriendelijke biologische producten van Waschbär voor elke dag. Bewezen ecokwaliteit en sociaalverantwoord geproduceerd

Actie: € 10,- korting op alles;
Code: 9A1 848;
Geldig: t/m 27 mei 2018;
Voorwaarden: Minimale orderwaarde van € 30,-;
Aktiepagina

Assortiment

 

Ecoshop voor mode en biologische producten

Login om te antwoorden

Lente-tip: linnen-basics!

2018-04-13-leinen-kombis-nl_01.jpg

 

Login om te antwoorden

Kleding op basis van bamboe is beter!

Kleding op basis van bamboe is beter!

Bamboodaddy biedt het grootste assortiment bamboe kleding voor zowel dames als heren. Kijk bij dames bamboe kleding en heren bamboe kleding. Bamboe verslaat katoen op alle fronten. Het is zachter dan katoen, ruikt langer fris, ventileert beter, is hypoallergeen, antibacterieel, controleert temperatuur, neemt sneller vocht op en is ademend.

Assortiment

Login om te antwoorden

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

Wil je meedoen in het Betermodeforum, een modeblog maken of commentaar leverenop artikellen, dan zul je je moeten registreren. Na goedkeuring van je registratie kun je volop meedoen! Je kunt dan ook je eigen evenementen opgeven en beheren.

Registreer

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook