Hedendaagse mode, met de nadruk op duurzame & fairtrade mode

 

Bescherm en verzorg je huid deze zomer met de plasticvrije zonnebrand voordeelset van Attitude.

Bescherm en verzorg je huid deze zomer met de plasticvrije zonnebrand voordeelset van Attitude. De minerale zonnebrand stick en after sun stick zitten in een innovatieve biologisch afbreekbare kartonnen tube. Dit vegan & cruelty-free zonnebrandduo is klein genoeg om in je handtas te passen, wat het aanbrengen onderweg makkelijker maakt.

Inbegrepen in de bundel:

  • Plasticvrije Minerale Zonnebrand Stick SPF 30 Oranjebloesem 85gr
  • After sun Stick Munt & Komkommer 85gr

Minerale Zonnebrand Stick Oranjebloesem: gemaakt met non-nano zinkoxide, een veilig en effectief zonnefilter volgens EWG-experts. Deze minerale zonnebrandstick vormt een fysieke barrière die beschermt tegen zowel UVA- als UVB-stralen. De oceaan-veilige formule versmelt naadloos met alle huidtinten. Het laat geen witzweem achter en maakt de huid minimaal witter. Geniet van het tropische aroma dat naar de zomer ruikt!

After Sun Stick Munt en Komkommer: de verzachtende after sun stick van Attitude zou je eigenlijk altijd bij de hand moeten hebben. Met verkoelende munt en komkommer helpt deze stick de droge, door de zon geprikkelde huid te verkoelen, kalmeren en voeden. Het calendula-extract helpt de droge huid te kalmeren en te beschermen.

Lees verder & bestel

Attitude Zonnebescherming

Attitude minerale zonnebrandcrèmes bieden een duurzame en natuurlijke bescherming tegen de zon. De natuurlijke zonnebescherming is Ecologo en EWG gecertificeerd. De producten zijn samengesteld met zachte natuurlijke en minerale ingrediënten, geschikt voor kinderen en volwassenen. 

Attitude zonnebrandbescherming respecteert de huid & de oceaan. De zonnefilters bevatten geen chemische filters, zoals octinoxaat of oxybenzone, en kunnen met een gerust geweten gebruikt worden, zonder vervuiling te veroorzaken.

  • Non nano zink oxide
  • Hypoallergeen en dermatologisch getest
  • Microplasticvrij
  • Oceaanvriendelijk
  • 1 product gekocht = 1 boom geplant

Om plastic in het  dagelijks leven te verminderen, heeft Attitude een assortiment plasticvrije zonnebrandproducten ontwikkeld met een innovatieve stick van karton. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen, glad en laten geen witte waas achter.

Tip van attitude - welke ingrediënten wil je liefst vermijden in zonnebescherming:
Oxybenzone, octinoxaat en benzofenon-2 kunnen beter worden vermeden. Deze als zonnefilter gebruikte chemicaliën brengen ongelooflijke schade toe aan koraalkolonies: ze versnellen het verbleken, beschadigen het DNA, tasten de groei van het skelet aan, veroorzaken aanzienlijke misvormingen of doden zelfs jong koraal.  Het gebruik van een rifveilige zonnefilter met zinkoxide zorgt ervoor dat er geen spoor van deze schadelijke ingrediënten in het water achterblijft.

Meer over en van Attitude zonbescherming

Over Big Green Smile:

Nederlandse grootste webwinkel met natuurlijke producten. Van make-up en verzorgingsproducten tot ecologische schoonmaakmiddelen en babyproducten. Vindt alle toonaangevende merken en ontdek nieuwe producten.

Meer over Big Green Smile