Betermode.nl: het internet-modecentrum

 

Spartoo - De snelst groeiende online schoenenwebshop van Europa

spartoo

 

specialist in de online verkoop van schoenen, tassen en kleding.

Spartoo is de snelst groeiende online schoenenwebshop in Europa en al jarenlang gespecialiseerd in de verkoop van schoenen, tassen en kleding. Spartoo biedt een enorme collectie van meer dan 2500 merken en 135.000 modellen, waaronder populaire merken zoals Converse, UGG, Birkenstock, Asics, Ash, Crocs, Vans, Timberland, Vero Moda, Diesel, en Desigual.

Als klant van Spartoo kun je genieten van gratis bezorging zonder minimum aankoopbedrag en retourzendingen zijn mogelijk binnen 30 dagen. Bij Spartoo staat de tevredenheid van de klant voorop en het bedrijf biedt dan ook een uitstekende klantenservice.

Het verhaal van Spartoo begint met drie vrienden, Boris, Paul en Jérémie, die gek zijn op schoenen en op het internet. Ze dromen van hun eigen bedrijf en besluiten in 2006 om hun eigen online schoenen-verkoopsite te openen. Spartoo.nl werd opgericht op 16 augustus 2006 en groeide snel uit tot een van de meest populaire online schoenenwebshops in Europa.

Kortom, als je op zoek bent naar de nieuwste schoenentrends en een uitgebreide collectie van de beste merken, dan is Spartoo de perfecte plek om te shoppen. Met gratis bezorging en retourzendingen binnen 30 dagen ben je altijd verzekerd van een uitstekende winkelervaring bij Spartoo.

 

 

Informatie Geen overeenkomende items gevonden