Hedendaagse mode, met de nadruk op duurzame & fairtrade mode

 

SIKSILK - Atletische en Stijlvolle Sportkleding en Streetwear

SIKSILK

SIKSILK - Atletische en Stijlvolle Sportkleding en Streetwear

Ontdek SIKSILK, de combinatie van sportkleding en streetwear met inspiratie van topsporters en jeugdcultuur. Shop nu voor kleurrijke retro- en nieuwe stijlen, gewaagde prints en gerecyclede materialen met een aards tintje.

SIKSILK is een merk dat atletische en stijlvolle sportkleding en streetwear combineert. Het merk is geïnspireerd door topsporters over de hele wereld en de groeiende cultuur van streetwear die tegenwoordig veel invloed heeft op de jeugd. SIKSILK voegt kleuren, retro- en nieuwe stijlen toe aan sportkleding, samen met gewaagde prints en gerecyclede materialen met een aards tintje. Dit maakt SIKSILK een uniek en opvallend merk.

SIKSILK richt zich op meerdere doelgroepen en biedt voor elk wat wils, van verschillende pasvormen tot verschillende stijlen. Het merk streeft er niet alleen naar om een kledingmerk te zijn, maar ook om een lifestyle te vertegenwoordigen. SIKSILK wil een beweging creëren van jeugdcultuur die actief, sportief, creatief en expressief is en zichzelf uitdrukt met wat ze dragen.

Bekijk de collectie van SIKSILK en ontdek de kleurrijke retro- en nieuwe stijlen, gewaagde prints en gerecyclede materialen met een aards tintje. Shop nu en word onderdeel van de SIKSILK-beweging!

Naar  SikSilk 

Assortiment  SikSilk 

Informatie Geen overeenkomende items gevonden