Hedendaagse mode, met de nadruk op duurzame & fairtrade mode

 

platform-van-zelfstandige-winkeliers-in-de-modebranche

Miinto

Miinto biedt zelfstandige winkeliers in de modebranche een platform om hun producten online aan te bieden. Miinto neemt hierbij de fotografie, klantenservice, marketing en financiële zaken uit handen van de winkelier. Door met meerdere winkels een groot en divers aanbod van vooraanstaande en populaire merken te creëren weet Miinto de consumenten te triggeren en blijvend tevreden te stellen.

Meer dan 3.000 merken en 350.000 producten

Inmiddels bestaat Miinto.nl uit een collectief van meer dan 900+ onafhankelijke modewinkels Bij Miinto omarmen ze diversiteit en willen ze dat iedereen kan vinden wat ze nodig hebben om zichzelf te uiten. Dit is mogelijk door Miinto's sterke netwerk van meer dan 900+ onafhankelijke mode winkels en retailers die allemaal hun eigen gevoel voor mode hebben en hun assortiment zorgvuldig selecteren voor Miinto's webshop. Het is het grote assortiment dames-, heren-, kinder- en sportkleding en accessoires dat Miinto een van Europa's grootste modeportalen heeft gemaakt.
Veel fysieke winkels missen de kans om ook online te verkopen en een grotere klantenkring te bereiken, omdat het vaak duur is, omslachtig, en te veel middelen vereist wanneer ze al over een fysieke winkel beschikken. Miinto.nl stelt de onafhankelijke winkels in staat op een snelle, eenvoudige en winstgevende manier online te verkopen en zo hun markt drastisch uit te breiden. Wij geloven in de mode van fysieke winkels waar het winkelpersoneel hun klanten kent en waar er gedreven verkopers zijn die weten wat goede klantenservice is.
Miinto werd in 2009 opgericht en vandaag zijn we met meer dan 200 mensen werkzaam in ons hoofdkantoor in Kopenhagen en onze regionale kantoren in Oslo, Amsterdam en Warschau. We verkopen producten online in acht Europese landen - Denemarken, Zweden, Noorwegen, Nederland , België, Polen, Zwitserland en Italië - dankzij een sterk netwerk van lokale onafhankelijke modewinkels in elk land.

Assortiment  Miinto 

Informatie Geen overeenkomende items gevonden