Hedendaagse mode, met de nadruk op duurzame & fairtrade mode

 

organsk jeans Kies beter voor jou en de planeet. Kies niet-giftige mode. Modieus zijn betekent duurzaamheid omarmen en milieuvriendelijke praktijken toepassen.

organsk

Als modemerk is het cruciaal voor ons om de rol van de textielindustrie in het vormgeven van een duurzame toekomst te benadrukken.

De mode-industrie is een van de grootste vervuilers ter wereld en draagt ​​aanzienlijk bij aan de aantasting van het milieu door productieprocessen die veel hulpbronnen vergen, het gebruik van chemicaliën en afvalproductie.

Modieus zijn betekent duurzaamheid omarmen en milieuvriendelijke praktijken toepassen.

Kies beter voor jou en de planeet. Kies niet-giftige mode.

ORGANSK® is een premium denimmerk dat in 2023 werd gelanceerd. Het wordt gerund door een multicultureel team van 4 ondernemers met achtergronden in mode & design, digitale transformatie, sociale marketing en productontwikkeling. Het doel? "We hoeven niet per se de beste ter wereld te zijn, maar we willen wel de beste voor de wereld zijn".

Eco-vriendelijk:  Organsk gebruikt materialen zoals gecertificeerd biologisch katoen, gecertificeerd gerecycled katoen, gecertificeerd gerecycled polyester en gerecyclede verpakkingen. Ze bieden lidmaatschapsprogramma's om 'jeans te delen' en hebben een terugnameprogramma.

Ze maken gebruik van waterbesparende technologieën in het productieproces, zoals e-Flow (bleken), Ozon (wassen) en Atmos (stomen).

Eerlijke en lokale productie: de stoffen worden in Turkije gemaakt van eco-gecertificeerde vezels zoals GOTS-gecertificeerd biologisch katoen, GRS-gecertificeerd gerecycled katoen en gerecycled polyester.

Organsk gebruikt katoen dat in Turkije wordt verbouwd en ze zijn volledig transparant over de reis die hun denim aflegt.

Veganistisch: Organsk is PETA-gecertificeerd veganistisch.

Assortiment Organsk

Webwinkel Organsk