Betermode.nl: het internet-modecentrum

 

Ontdek de waterdichte en stijlvolle collectie van Rains

Rains

Rains is een modern lifestylemerk dat waterdichte regenkleding voor wereldburgers ontwerpt

 

Ontdek de hoogwaardige en functionele waterdichte regenkleding, tassen en accessoires van Rains. Het merk is geïnspireerd op het element waar ze ons tegen beschermen: de regen. Shop nu exclusieve en originele regenkleding die traditionele opvattingen uitdaagt.

 

Rains is een regenkledingmerk dat is opgericht in 2012. De naam is een eerbetoon aan het element waartegen de producten van Rains beschermen: regen. Rains wil het woord 'regen' een nieuwe betekenis geven door de mogelijkheden van slecht weer te benadrukken in plaats van de ongemakken ervan. Het doel is om van elk product een feestje te maken voor alle kansen die op een regenachtige dag mogelijk zijn.

Rains begon met het opnieuw definiëren van traditionele rubberen regenjassen en lanceerde één enkel product: de poncho. In het daaropvolgende seizoen bracht Rains een volledige collectie op de markt met waterdichte kleding, tassen en accessoires. Elke collectie borduurt voort op deze gedachte: het opnieuw leven inblazen van traditionele regenkleding in de vorm van originele regenkleding die exclusief bij Rains verkrijgbaar is.

Rains richt zich niet alleen op functionaliteit, maar ook op stijl. Het merk combineert Scandinavische eenvoud met een globale esthetiek. Alle producten van Rains zijn hoogwaardig en waterdicht.

Het merk is geïnspireerd door het feit dat het woord 'regen' van oudsher zowel vreugde als onbehagen betekende.

Assortiment Rains

Naar de site van Rains