Hedendaagse mode, met de nadruk op duurzame & fairtrade mode

 

online marktplaats voor handgemaakte schatten en unieke vondsten van kleine merken

Urbankissed

zachtste breigoedUrbankissed is jouw online marktplaats voor handgemaakte schatten en unieke vondsten van kleine merken die geven om hun ambachtslieden. Urbankissed wordt met liefde gerund door een team onder leiding van vrouwen, biedt wereldwijde verzending en heeft een "Excellent" beoordeling op Trustpilot. Wanneer je bij een van hun kleine, zorgvuldig samengestelde merken koopt, doet een echt mens een vreugdedansje!

Urbankissed is een online marktplaats voor handgemaakte schatten en unieke vondsten van kleine merken die geven om hun ambachtslieden. Als marktplaats verkoopt Urbankissed producten van meerdere merken die je inspireren om te winkelen bij kleine en unieke merken die vakmanschap belangrijk vinden. De producten worden rechtstreeks vanuit de leveranciers zelf verzonden, waardoor de verzendkosten kunnen variëren. Voor elke bezorging via Urbankissed wordt er een boom geplant in hun bedrijfsbos in Madagaskar.

Let op: Urbankissed is een dropship platform, wat betekent dat zij de producten niet zelf verkopen, maar de aankoop overdragen aan het merk. Daarom zijn de verzendkosten voor producten van verschillende leveranciers verschillend.

Winkelen bij Urbankissed

Assortiment Urbankissed

 • JUMPSUIT BRUIN CORDUROY - JUMPSUIT VOOR DAMES

  JUMPSUIT BROWN CORDUROY JUMPSUIT FOR WOMEN

  JUMPSUIT BRUIN CORDUROY - JUMPSUIT VOOR DAMES

  De perfecte Cord Overall is gearriveerd. Zeg hallo tegen je nieuwe dagelijkse tuinbroek, wat je dag ook in petto heeft. Comfortabel, schattig, stijlvol, ademend, oversized maar precies goed, verstelbaar en natuurlijk gemaakt van organische kleurstoffen! Onze Eddie-overalls zijn een 'winterse' update van onze Ollie-overalls, gemaakt van middelzwaar katoenen corduroy, waardoor ze ideaal zijn om over een T-shirt te dragen voor warmere dagen of over je favoriete breiwerk voor koude sneeuwdagen.

  Onze Eddie-overalls zijn voorzien van 3 kokosnootknopen aan de voorkant voor styling (en waardoor ze super borstvoedingsvriendelijk zijn). Ze hebben eenvoudige strikbandjes, wat betekent dat je de hoogte van de overall kunt stylen, zodat je hem kunt aanpassen aan jouw specifieke lichaam en persoonlijke stijl.

  Onze overalls zijn ontworpen voor alle lichaamsvormen in gedachten, inclusief groeiende hobbels, degenen die van oversized houden en degenen die de voorkeur geven aan een strakkere pasvorm.

  DETAILS
  • Gemaakt van 100% middelzwaar katoenen corduroy
  • Biologisch geverfd met planten
  • Kokosnootknopen middenvoor om te openen
  • Verstelbare strikbanden om te verlengen/inkorten
  • Eén keer opgerold, kan meer worden opgerold volgens de styling
  • 2 zakken voor snacks, sleutels, een telefoon...
  • Verkrijgbaar in 5 kleurstellingen

   

  Lees meer over deze Jumpsuit

  Urbankissed is een online marktplaats voor handgemaakte schatten en unieke vondsten van kleine merken die geven om hun ambachtslieden. Als marktplaats verkoopt Urbankissed producten van meerdere merken die je inspireren om te winkelen bij kleine en unieke merken die vakmanschap belangrijk vinden. De producten worden rechtstreeks vanuit de leveranciers zelf verzonden, waardoor de verzendkosten kunnen variëren. Voor elke bezorging via Urbankissed wordt er een boom geplant in hun bedrijfsbos in Madagaskar.Meer over Urbankissed