Hedendaagse mode, met de nadruk op duurzame & fairtrade mode

 

Life Tree

lifetree

Ontdek Life-Tree: Stijlvolle, Duurzame Kleding met een Verhaal

Life-Tree, jouw bestemming voor eerlijke kleding en hoogwaardige stoffen. Ontdek bewuste mode die sociale en ecologische normen omarmt, gecombineerd met tijdloos design van Martin Benedek. Onze functionele en eerlijke kleding krijgt hier een gezicht, en wordt jouw favoriete dagelijkse metgezel. Volg het pad van Martin's creativiteit tot aan jouw garderobe.

Winkelen bij Live-Tree

Assortiment Live-Tree

Life-Tree zet zich in voor een bewuste kledingkeuze en legt de nadruk op sociale en ecologische normen in de textielproductie. Onze kleding, ontworpen door Martin Benedek, combineert hoogwaardige stoffen en eersteklas vakmanschap met een subtiel en aantrekkelijk design. Bij Life-Tree krijgt functionele en eerlijke kleding een gezicht, en wordt het een geliefde metgezel in het dagelijks leven.

Ontdek het unieke traject van creativiteit, van Martin's ontwerptafel tot aan jouw kledingkast. Elk kledingstuk vertelt een verhaal van toewijding aan duurzaamheid en stijl. Met Life-Tree maak je een statement in mode en draag je bij aan een bewustere wereld.

 

 • Biologische katoenen trui in denimblauw.

  Biologische katoenen trui in denimblauw

  Biologische katoenen trui in denimblauw. De jaarringen van de boom staan ​​voor de leeftijd. Deze levenslijnen onthullen echter niet alleen de leeftijd, maar ook iets over de specifieke omgevingsomstandigheden tijdens de groei. Brede ringen laten bijvoorbeeld een krachtige groei zien en smalle ringen een slechter jaar. 100% biologisch katoen voor de puurste draagervaring! Het gebruikte ringgesponnen biologische katoen voldoet aan de hoogste normen bij verwerking en productie. Het gecertificeerde biologische katoen dat onze fabrikanten gebruiken, wordt zonder chemicaliën en genetisch gemodificeerde organismen geteeld en vanuit ecologisch oogpunt verwerkt, bijvoorbeeld door middel van kleuring. Het eindproduct voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van de zuiverheid van vreemde stoffen en gifstoffen en maakt daardoor optimale draageigenschappen mogelijk zonder huidirritatie. Ook de hoge verwerkingsnormen voor ringgesponnen en gekamde katoen dragen bij aan de draagervaring en duurzaamheid.

  • Textiel geproduceerd volgens de gedragscode van de Fair Wear Foundation
  • 85% gekamd, ringgesponnen biologisch katoen 15% gerecycled polyester
  • 280 g/m²
  • Paul (1,87 cm) draagt ​​maat M, Marcel (1,80 cm) draagt ​​maat M.

  Naar deze trui