Hedendaagse mode, met de nadruk op duurzame & fairtrade mode

 

Levi's jeans are the original jeans.

levi

Levi's jeans are the original jeans.

LEVI'S KLEDING

Levi's is zonder twijfel het bekendste en coolste jeansmerk ter wereld. Wie herinnert zich niet de reclames met de knappe zanger Nick Kamen die zich uitkleedt in een wasserette? Of de foto's met Marilyn Monroe met een verwassen Levi's en een wit overhemd op de filmset? Het stoere Amerikaanse jeansmerk gaat way back, naar het einde van de 19e eeuw toen Levi Strauss in 1873 samen met kleermaker Jacob Davis de blauwe jeans uitvond en patenteerde. In 1890 werd de eerste 501 gemaakt en zestig jaar later werd de spijkerbroek een fashion item en niet alleen meer voor werkkleding gebruikt. Levi's is vandaag de dag nog steeds een inspirerend en toonaangevend jeansmerk dat ongeëvenaard blijft. 

LEVI'S VOOR HET HELE GEZIN

Er is mode voor dames, heren en kinderen van Levi's bij Bomont.nl. Kids willen ravotten, voetballen op straat, in speeltuinen en op schoolpleinen. En ja, dan trek je ze geen elegante jurkjes of brave broekjes aan. De collectie van Levi's voor kinderen is voor urban kids, die er cool & casual bij willen lopen en zich vrij willen bewegen. Er zijn shirtjes met opvallende prints, knappe hoodies en stylish spijkerjacks van Levi's voor kinderen. 

Dit geldt natuurlijk net zo goed voor papas en mamas, ooms en tantes en zelfs voor opa's en oma's. Het hele gezin kan er trendy bijlopen en stralen in de verschillende items van Levi's. Van stoere rokken en mooie jeans tot T-shirts met een hip logo of een trendy tekst. Je zult er gegarandeerd bijlopen volgens de laatste modetrends met één (of meerdere natuurlijk) van de items van dit icionische merk. Zeker nu we de nieuwe collectie voor het voorjaar van 2019 hebben gezien, weten we het zeker: als je wil stralen en shinen, is Levi's jouw nieuwe favoriete merk! Wat dacht je van de perfecte hoodie voor een chill dagje op het strand of een fijn basic T-shirt welke komt in verschillende kleuren. Levi's komt dit jaar met een opvallend printje voor het normaal zo ingetogen merk: het Secret Garden bloemetjesprintje. Dit printje bevat roze, gele en roze tinten en vrolijkt elk kledingstuk met gemak op. Van een mom-fit jeans tot een baggy sweater of het perfecte T-shirt voor iedere dag: je vrolijkt je gehele garderobe zonder problemen op. Voor mannen en kids heeft het jeansmerk ook weer nieuwe klassiekers uitgebracht, dit jaar in een andere kleursamenstelling dan je wellicht gewend bent. Het hele gezin in Levi's: wij zien het voor ons!

Bestellen bij Bomont.nl is eenvoudig. Je selecteert jouw favoriete Levi's product(en), betaalt ze in onze veilige omgeving en wij gaan zo snel mogelijk aan de slag om jouw nieuwe pronkstukken zo snel mogelijk thuis te laten bezorgen. De bezorging van je bestelling is áltijd gratis en je mag altijd 30 dagen nadenken over je aankoop. Over ruilen of retourneren doen we namelijk ook niet moeilijk. Je ontvangt ook een spaarbonus van 5% bij iedere bestelling die je plaatst. 

Informatie Geen overeenkomende items gevonden