Hedendaagse mode, met de nadruk op duurzame & fairtrade mode

 

Kings of Indigo: Pioniers in Duurzame Mode die Kwaliteit en Stijl niet Opofferen

Kings of Indigo

kings

Ontdek Kings of Indigo, het merk dat in 2011 werd opgericht door Tony Tonnaer met een duidelijk doel voor ogen: kleding produceren op een duurzame manier, zowel sociaal als milieuvriendelijk, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Lees verder om te ontdekken hoe dit vooruitstrevende merk zich positioneert als pionier in de wereld van duurzame mode en hoe ze de industrie willen transformeren. Ontdek onze 100% vegan jeans, onze collectie gemaakt van duurzame materialen en onze inzet voor eerlijke werkomstandigheden. Kings of Indigo: de toekomst van duurzame mode.

Ontdek de tijdloze stijl van Kings of Indigo (K.O.I.), een klassiek jeansmerk dat duurzame kleding produceert zonder concessies te doen aan kwaliteit. De hoogwaardige jeans van K.O.I. zijn ontworpen om lang mee te gaan en worden aangevuld met andere kledingstukken in streetwear-stijl.

Eerlijke Handel: K.O.I. staat voor ethiek en welzijn. Al meer dan een decennium zijn ze lid van de Fair Wear Foundation. De fabrieken worden regelmatig gecontroleerd door Fair Wear, evenals andere certificerings- en auditorganisaties zoals SEDEX en SA8000. De transparantie van K.O.I. is bewonderenswaardig; op hun productpagina's delen ze de volledige supply chain en productiepartners, inclusief auditrapporten.

Milieuvriendelijk: K.O.I. omarmt duurzaamheid met het gebruik van gerecycled katoen, biologisch katoen met OCS-certificering, hennep, linnen en Tencel-Lyocell - allemaal perfect biologisch afbreekbare materialen. Met 40-50% van hun energie afkomstig van zonnepanelen en productverpakkingen in 100% gerecycled karton, zet Kings of Indigo zich in voor een duurzamere toekomst.

Vegan: Sinds de SS20-collectie is Kings of Indigo volledig Peta-goedgekeurd als veganistisch merk.

Ontdek de tijdloze duurzaamheid van Kings of Indigo en draag bij aan een betere wereld. Bekijk onze collectie en omarm stijl met een goed geweten!

 

Direkt winkelen bij Kings of Indigo

Assortiment Kings of Indigo

Informatie Geen overeenkomende items gevonden