Betermode.nl: het internet-modecentrum

 

Kings of Indigo: Pioniers in Duurzame Mode die Kwaliteit en Stijl niet Opofferen

Kings of Indigo

kings

Ontdek Kings of Indigo, het merk dat in 2011 werd opgericht door Tony Tonnaer met een duidelijk doel voor ogen: kleding produceren op een duurzame manier, zowel sociaal als milieuvriendelijk, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Lees verder om te ontdekken hoe dit vooruitstrevende merk zich positioneert als pionier in de wereld van duurzame mode en hoe ze de industrie willen transformeren. Ontdek onze 100% vegan jeans, onze collectie gemaakt van duurzame materialen en onze inzet voor eerlijke werkomstandigheden. Kings of Indigo: de toekomst van duurzame mode.

Toen Tony Tonnaer in 2011 Kings of Indigo oprichtte, had hij een duidelijk doel voor ogen: kleding produceren op een duurzame manier, zowel sociaal als milieuvriendelijk, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Hij geloofde dat noch duurzaamheid noch kwaliteit opgeofferd hoefden te worden om prachtige kledingstukken te maken. Sindsdien is de definitie van 'duurzaamheid' geëvolueerd en complexer geworden, en de toekomst belooft verdere veranderingen.

Ons merk heeft een duidelijk doel voor ogen: de industrie opruimen en veranderen. Deze vooruitstrevende mentaliteit heeft de koers van de mode mede vormgegeven en veranderd. Kings of Indigo loopt altijd twee stappen voor op de rest. We positioneren onszelf als pioniers in deze voortdurend veranderende wereld van duurzame mode, waarbij we innoveren met materialen en duurzame productiemethoden. We onderzoeken voortdurend hoe we de impact op de planeet en de mensen kunnen verminderen, en gebruiken onze Vijf Duurzaamheidspijlers als fundament.

Onze jeans zijn 100% veganistisch;
Tot wel 95% van onze collectie is gemaakt van duurzame materialen;
We garanderen eerlijke en veilige werkomstandigheden in al onze gecontroleerde productiefaciliteiten;
We hebben PP-spray op denim uit onze productie geëlimineerd;
De '10 jaar jubileum'-collectie bevat onze eerste circulaire denimstijlen;
We zijn trots dat we als 'Goed' beoordeeld zijn op het onafhankelijke platform Good On You en daarmee het hoogste niveau van duurzaamheid hebben bereikt.

Ontdek nu Kings of Indigo, het merk dat niet alleen duurzame mode creëert, maar ook kwaliteit en stijl omarmt. Laat je inspireren door onze prachtige kleding en draag bij aan een betere toekomst voor de planeet en de mensen.

 

Naar Kings of Indigo

Informatie Geen overeenkomende items gevonden