Betermode.nl: het internet-modecentrum

 

G-Star RAW

G-Star RAW is het moderne denim merk.
Al meer dan 25 jaar is G-Star een denimpionier: het concept van 3D-denim en toewijding aan onbewerkte, onbehandelde denim. De filosofie van G-Star is altijd 'Just the Product' geweest. De focus ligt op denim vakmanschap en innovatie.

Wie we zijn
Sinds de oprichting van G-Star RAW in 1989 is de filosofie altijd 'Just the Product' geweest. vakmanschap met street level edge om een ​​nieuwe denimsector te creëren; de positionering van onbewerkte, onbehandelde denim als draagbaar en wenselijk materiaal; en de evolutie van het kenmerkende denimsilhouet van G-Star, door het toepassen van architectonisch en 3D-denken in denimconstructies.
Naast zijn uitstekende innovatieve ontwerpen, staat G-Star RAW ook bekend om zijn grote empathie voor hun rol en verantwoordelijkheid binnen de mode: G-Star erkent de noodzaak om naar duurzame oplossingen te kijken en overweegt daarom zorgvuldig de materialen die voor haar producten worden gebruikt. Als voorbeeld lanceerde G-Star de 'RAW FOR THE OCEANS'-lijn, gemaakt van gerecycled oceaanplastic en samengesteld door Pharrell Williams

Informatie Geen overeenkomende items gevonden