Hedendaagse mode, met de nadruk op duurzame & fairtrade mode

 

AdornPay

adornpay

Duurzaam & ethisch ondernemen staat bij ons centraal. Onze sieraden worden gemaakt door een B-corp fabrikant. We gebruiken gerecycled zilver & goud & iedereen werkt onder goede omstandigheden en ontvangt een eerlijk loon.

De collectie wordt geproduceerd in kleine ateliers in Turkije en we werken met lokale en gerecyclede materialen. Ook werken we samen met vaste partners om bijvoorbeeld onze fotografie- en marketingactiviteiten te ondersteunen. We werken zoveel mogelijk samen met lokale & startende ondernemers om de arbeidsmarkt in Nederland te ondersteunen.

AdornPay Jewellery is opgericht door twee jonge vrouwen; Virgilia & Anouk. De webshop is opgericht met een missie; een duurzaam sieradenmerk lanceren waarbij ethisch ondernemen centraal staat. De gehele collectie bestaat uit elegante & tijdloze items die je eindeloos kunt combineren. Alle items zijn handgemaakt van gerecycled zilver & goud, als je verantwoord wilt winkelen, ben je bij AdornPay Jewellery aan het juiste adres.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AdornPay begon als studentenproject van Virgilia de Graaff en Anouk Rademaker. Ze moesten een businessplan opstellen en pitchen bij een fictieve investeerder. Het idee dat ze presenteerden was AdornPay: een sieradenlabel dat wearables maakt. Dit is een sieraad of sleutelhanger met een NFC-chip erin, zodat je altijd contactloos kunt betalen, ook zonder pinpas of smartphone. AdornPay heeft een wearablecollectie en een collectie gewone sieraden, beide volledig duurzaam.

Fair trade: De sieraden worden geproduceerd door Ana Dyla, een duurzaam sieradenmerk dat ook te vinden is bij Project Cece. De sieraden worden eerlijk geproduceerd in Turkije, in kleine ateliers in Anatolië. Hatice, de eigenaresse van Ana Dyla, bezoekt de ateliers 4 tot 8 keer per jaar. De werkomstandigheden zijn goed en de werknemers krijgen een eerlijk loon. Ana Dyla is B Corp gecertificeerd met een score van 89,7 , wat betekent dat de productie voldoet aan hoge ethische normen.

Milieuvriendelijk: AdornPay gebruikt gerecycled goud en zilver. Hun edelstenen komen van Turkse bodem. Ze gebruiken ook natuurlijk gelooid leer, vrij van lood en gevaarlijke chemicaliën.

Lokaal geproduceerd:  De productie vindt plaats in Turkije en daar komen de materialen ook vandaan.

Assortiment AdornPay

Webwinkel AdornPay

Informatie Geen overeenkomende items gevonden