Betermode.nl: het internet-modecentrum

 

Duurzame lifestyle producten met stijlvol design | MoreThanHip

More than hip

Bij MoreThanHip vind je unieke lifestyle producten met een stijlvol design en een duurzaam karakter. Onze exclusieve mode- en woonaccessoires hebben altijd een goed verhaal. Van trendy tassen en sieraden tot hangmatten en papieren decoraties, ons assortiment bevat originele must-haves en cadeaus die je nergens anders vindt.

Wij besteden veel aandacht aan het ontwerp van onze producten en stellen onze collectie zorgvuldig samen. Onze artikelen zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch in gebruik. We gebruiken daarbij natuurlijke materialen zoals ecoleer en bamboe, en hergebruiken materialen zoals autoband en vrachtwagenzeil. Hierdoor is bijna elk item dat je bij ons koopt uniek.

Bij MoreThanHip hechten we veel waarde aan eerlijke handel en fair trade, en dragen we bij aan sociale ondernemingen en lokale bedrijven wereldwijd. Door onze duurzame producten te kopen, steun je ambachtslieden in Colombia, India, Cambodja, Indonesië en Guatemala en help je hen een betere toekomst op te bouwen. Zo maken we samen de wereld een beetje beter.

Bij ons vind je niet alleen duurzame producten, maar ook originele cadeaus voor elke gelegenheid. Onze tassen, sieraden, woonaccessoires en andere cadeaus zijn eerlijk geproduceerd en authentiek. Trakteer jezelf of een ander op een originele en stijlvolle must-have met een verhaal. Bezoek onze webwinkel en ontdek ons ruime assortiment!

Naar More Than Hip

Het assortiment van More Than Hip

Informatie Geen overeenkomende items gevonden