Hedendaagse mode, met de nadruk op duurzame & fairtrade mode

 

   

Tennis Pro Light dekbedovertrek van €69,95 Nu €20,99

Tennis is misschien wel een van allerleukste sporten die er is. Je uitleven op die tennisbal en je tegenstander alle hoeken van de baan laten zien. Ben jij de volgende Serena, Kiki of Steffi? Dan is dit jouw droom dekbed. Game, dekbedovertrek set, match!

Dekbedovertrek van 100% biologisch katoen met fotoprint van een tennisster. Deze uitvoering heeft knoopjes als sluiting.

Lees verder & bestel

Andere dekbedovertrekken in de sale

Over Snurk

bij SNURK zijn ze er om jouw horizontale leven beter en relaxter te maken. Want wat zijn we allemaal druk druk tegenwoordig. Maar net als de batterij van onze smartphones, moeten ook wij af en toe opladen. En dus worden goed slapen en bewust niksen steeds belangrijker.

Een SNURK is meer dan een mooi dekbedovertrek of kledingstuk. Daar zit een heel verhaal achter. Een duurzame filosofie, een creatief maakproces en een club enthousiaste, hardwerkende mensen uit Nederland en Portugal. Zoals je de kunst van het nietsdoen gaat vieren met ons, hopen we dat je ook het plezier van bewust kopen ontdekt. Dit is het verhaal achter het product en wie het leest is geweldig.

Webwinkel Snurk