Hedendaagse mode, met de nadruk op duurzame & fairtrade mode

 

Vers van de recycle pers! Duurzaam gemaakte sweat met 3/4 vlinder mouw, gemaakt van 3 verschillende rollen afgedankte sweatshirt stof en 1 rolletje denim. De basis is gemaakt van biologisch katoenen grijs melange sweat stof, lichtroze badstof en denim.

Ons model is 1.72 cm lang en draagt maat XS.

Voor de juiste kleuren kun je het best even kijken naar de laatste twee plaatjes van de sweat alleen.

100% gerecyclede stof
Made in India en Bali

Gratis verzending vanaf € 50
Worldwide gratis verzending vanaf € 125

Ontdek het unieke en duurzame Sweatshirt Amy, gemaakt van 4 verschillende gerecyclede stoffen - lichtroze, denim en grijs. Dit comfortabele en stijlvolle sweatshirt is niet alleen een blikvanger, maar ook een bewuste keuze voor het milieu.

Met zijn zorgvuldig geselecteerde gerecyclede materialen belichaamt het Sweatshirt Amy de missie van The Driftwood Tales om mode en duurzaamheid te verenigen. Het unieke ontwerp en de hoogwaardige afwerking maken dit sweatshirt tot een must-have voor milieubewuste modeliefhebbers.

Bestel vandaag nog je eigen Amy sweatshirt en draag bij aan een duurzamere toekomst. Beperkte voorraad beschikbaar, dus wacht niet te lang!

Lees verder & bestel

Over The Driftwood tales

"Ervaar het comfort van Five Line Label en ontdek de essentie van zelfexpressie met kleding die jouw ware identiteit weerspiegelt. The Driftwood Tales, ontstaan als een droom in Bali en tot leven gebracht in Amsterdam, biedt duurzame kleding voor moedige individuen die zich laten leiden door de stroom van het leven. Ontdek een collectie voor mensen met verhalen, mensen die weten waar ze naartoe gaan, mensen die écht leven!"

Meer over The Driftwood tales