Hedendaagse mode, met de nadruk op duurzame & fairtrade mode

 

Kuyichi - Duurzaam Denimmerk voor tijdloze jeans en topsKuyichi - Duurzaam Denimmerk voor tijdloze jeans en tops

Ontdek het inspirerende verhaal van het Nederlandse denim merk Kuyichi, gedreven door een diepgewortelde wens om de mode-industrie duurzamer te maken. Geïnspireerd door de schrijnende omstandigheden waaronder katoen werd verbouwd in Peru, besloten de oprichters van Kuyichi alleen nog maar organisch katoen te gebruiken, vrij van schadelijke pesticiden en chemicaliën. Het doel? Een beter leven bieden aan katoenboeren en de filosofie belichamen van Kuyichi, vernoemd naar de Peruaanse god van de regenboog die kleur en positiviteit brengt, om een positieve verandering in de mode-industrie te bewerkstelligen. Kuyichi streeft voortdurend naar nieuwe technologieën om hun jeans nog duurzamer te maken.

Winkelen bij Kuyichi


Duurzame Mode voor de Echte Levensgenieters: Ontdek The Driftwood Tales

"Ervaar het comfort van Five Line Label en ontdek de essentie van zelfexpressie met kleding die jouw ware identiteit weerspiegelt. The Driftwood Tales, ontstaan als een droom in Bali en tot leven gebracht in Amsterdam, biedt duurzame kleding voor moedige individuen die zich laten leiden door de stroom van het leven. Ontdek een collectie voor mensen met verhalen, mensen die weten waar ze naartoe gaan, mensen die écht leven!"

Winkelen bij The Driftwood Tales


 

Mon Col Anvers

Mon Col Anvers is een modemerk opgericht door Eva Juchtmans in 2016. Ze besloot haar creatieve geest te combineren met haar passie voor tijdloze mode in dit prachtige modemerk. Het merk zoekt een balans tussen Franse flair en Scandinavisch minimalisme en geeft veel om duurzame productie. Hun collecties zijn ethisch gemaakt in Polen en ze gebruiken alleen natuurlijke materialen.

Meer over Mon Col Anvers

 

 


 Nooboo

Ontdek de wereld van Nooboo, waar bamboe de hoofdrol speelt in milieuvriendelijke en eerlijk geproduceerde kleding. Van vochtregulatie tot antibacteriële eigenschappen, Nooboo biedt stijlvolle kleding met een positieve impact op de planeet. Plant samen met ons een groenere toekomst door te kiezen voor duurzame mode. Nooboo: kleding met een goed gevoel

Winkelen bij Nooboo


 

Ontdek Kaly Ora, het duurzame modemerk dat streeft naar een positieve impact op het milieu en eerlijke productiepraktijken hanteert. Met gebruik van milieuvriendelijke materialen en veelzijdige ontwerpen, biedt Kaly Ora stijlvolle en unieke kledingstukken die je met trots kunt dragen. Ondersteun de beweging naar een groenere en eerlijkere mode-industrie met de duurzame mode van Kaly Ora.

Winkelen bij Kaly Ora


Good Guys Go Vegan
 
Ontdek de moderevolutie met Good Guys Go Vegan, opgericht in 2011 door Marion Hanania, een getalenteerde Parijse schoenontwerper en gepassioneerde veganist. Deze trendsettende schoenenlijn biedt stijlvolle, 100% diervriendelijke veganistische schoenen, waarbij geen concessies worden gedaan aan stijl. Voor fashionista's en dierenliefhebbers die streven naar duurzame keuzes, is Good Guys de ultieme bestemming.

Winkelen bij Good Guys go Vegan

 

Ontdek Life-Tree: Stijlvolle, Duurzame Kleding met een Verhaal

Life-Tree, jouw bestemming voor eerlijke kleding en hoogwaardige stoffen. Ontdek bewuste mode die sociale en ecologische normen omarmt, gecombineerd met tijdloos design van Martin Benedek. Onze functionele en eerlijke kleding krijgt hier een gezicht, en wordt jouw favoriete dagelijkse metgezel. Volg het pad van Martin's creativiteit tot aan jouw garderobe.

Winkelen bij Live-Tree

 
 
 

Duurzame Mode voor de Echte Levensgenieters: Ontdek The Driftwood Tales

"Ervaar het comfort van Five Line Label en ontdek de essentie van zelfexpressie met kleding die jouw ware identiteit weerspiegelt. The Driftwood Tales, ontstaan als een droom in Bali en tot leven gebracht in Amsterdam, biedt duurzame kleding voor moedige individuen die zich laten leiden door de stroom van het leven. Ontdek een collectie voor mensen met verhalen, mensen die weten waar ze naartoe gaan, mensen die écht leven!"

Winkelen bij  The Driftwood Tales

 


 

biologische yogakleding & active wear merk uit Amsterdam

Urban Goddess is een GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerd biologisch yogawear & active wear merk uit Amsterdam. In 2013 lanceerde Urban Goddess haar allereerste yoga- & sportlijn en is sindsdien uitgegroeid tot een van Europa's grootste en toonaangevende yogamerken. Onze kleding is niet alleen geschikt voor yoga, maar ook voor pilates, barre, gym workouts en om in te loungen. We zijn ook met trots Peta Vegan Approved.
 

Winkelen bij Urban Goddess


800kicksmenu

8000kicks maakt duurzame hennepschoenen die bovendien waterdicht zijn. Het merk hanteerde een 360°-aanpak om hun eigen verantwoordelijkheid als bedrijf te definiëren. De producten zijn gemaakt van het duurzame materiaal hennep en 8000kicks werkt er hard aan om hun ecologische voetafdruk en die van hun partners te minimaliseren. Ze zijn pioniers in de ontwikkeling van hennep en hun doel is om deze krachtige natuurlijke vezel terug te brengen en hennepschoenen mainstream te maken!

Winkelen bij 8000 Kicks