Betermode.nl: het internet-modecentrum

 

Kuyichi - Duurzaam Denimmerk voor tijdloze jeans en tops

Kuyichi

Ontdek Kuyichi, het toonaangevende Nederlandse denimmerk dat in 2000 werd opgericht met als doel een positieve verandering teweeg te brengen in de kledingindustrie. Kuyichi biedt een uitgebreide collectie duurzame jeans en tops, gemaakt van hoogwaardige materialen zoals biologisch katoen, Tencel en gerecyclede denim. Ervaar perfect passende kwaliteitsjeans voor elk lichaam, terwijl je bijdraagt aan een betere wereld. Bezoek ons vandaag nog!

Kuyichi - Duurzaam Denimmerk voor tijdloze jeans en tops

Kuyichi is een Nederlands denimmerk dat in 2000 werd opgericht om een positieve verandering in de kledingindustrie teweeg te brengen. We waren geschokt door de slechte omstandigheden in de Peruaanse katoenindustrie en omdat niemand toen interesse had in eerlijke katoen, besloten we zelf een merk te starten.

Kuyichi was het eerste merk ter wereld dat een biologische spijkerbroek lanceerde, en duurzaamheid zit in ons DNA. Onze collectie omvat niet alleen jeans, maar ook tops. Al onze producten worden gemaakt van duurzame materialen, zoals biologisch katoen, Tencel en gerecyclede denim, met respect voor de makers en onze planeet.

Onze focus ligt op kwaliteitsjeans die perfect passen bij elk lichaam. Onze jeanscollectie is PETA-gecertificeerd veganistisch, met patches gemaakt van gerecycled papier of maïs. Sinds 2016 maken we geen trendy seizoenscollecties en sales meer om een statement te maken tegen fast fashion. In plaats daarvan richten we ons op een tijdloze collectie van premium kwaliteit, met een perfecte pasvorm voor elk lichaamstype.

Bij Kuyichi vind je een uitgebreid aanbod duurzame spijkerbroeken en tops voor zowel mannen als vrouwen, in verschillende fits, kleuren en wassingen. Onze producten zijn altijd van goede kwaliteit en ontworpen om jarenlang mee te gaan. Bezoek ons vandaag nog en draag bij aan een duurzamere kledingindustrie!

Assortiment Kuyichi