Hedendaagse mode, met de nadruk op duurzame & fairtrade mode

 

Fair Fashion Sunday 2023

Evenement

Titel:
Fair Fashion Sunday 2023
Wanneer:
zo, 8. oktober 2023, 12:00 h - 17:00 h
Locatie:
Vonk in de wijk - Hilversum, noord holland
Categorieën:
Kledingruil, retro & vintage
Gemaakt door:
admin

Omschrijving

Zondag 8 oktober is het Fair Fashion Sunday in Hilversum. Bij Vonk in de Wijk vinden gedurende de dag meerdere activiteiten plaats die geheel in het teken van kleding. Met o.a. Vintage Kilo Sale, kleding ruilen, prachtige duurzame kleding, stoer en praktisch zelf je kleding repareren en Blue Loop aan het woord over duurzame kleding.

In Hilversum ruilen zo’n 300 inwoners kleding met elkaar dankzij de Ketting Kleding Ruil. Tijdens de Fair Fashion Sunday kunnen de ketting kleding ruilers weer volop ruilen met elkaar. Het kleding ruilen is van 12.00 tot 15.00 uur.

De Vintage Kilo Sale wordt georganiseerd door Blondie Vintage. Fijne vintage kleding shoppen en afrekenen per kilo. Dat is de Vintage Kilo Sale zoals die hoort te zijn! De Kilo sale is van 12.00 tot 17.00.

 

En wil je zelf graag jouw kleding maken? Scheur in een broek, een knoop aannaaien, een gat in je sok of een scheur in je favoriete bloesje? Tijdens het Do It Yourself Kleding Repair Cafe kun je aan de slag met repareren, om zo de levensduur van je kleding te verlengen. Let op: dit is een DIY (do it yourself) Repair Café. Je gaat zelf aan de slag met naald en draad: dus breng je eigen spulletjes mee. Wij hebben eventueel naald en draad voor het repareren. Er is genoeg expertise in huis om je op weg te helpen als je nog niet zo ervaren bent met het repareren van je eigen kleding.


Locatie

Locatie:
Vonk in de wijk
Straat:
Larenseweg 139
Postcode:
1221 CL
Plaats:
Hilversum
Provincie:
noord holland
Land:
Netherlands