Hedendaagse mode, met de nadruk op duurzame & fairtrade mode

 

Green Friday Kleding Swap Party

Evenement

Titel:
Green Friday Kleding Swap Party
Wanneer:
do, 23. november 2023, 19:00 h - 21:00 h
Locatie:
de Kap - Apeldoorn, Gelderland
Categorie:
Kledingruil
Gemaakt door:
admin

Omschrijving

Kledingruilbeurs Preloved Winter- en Feestkleding | Donderdag 23 november 2023 | Van 19.00 uur tot 21.00 uur bij de Kap, Regentessenlaan 2B

Als tegenhanger van 'Black Friday' organiseren Stichting Zero Waste Apeldoorn, kringloopwinkel Foenix, Stichting De Kap en Partij voor de Dieren op donderdagavond 23 november een kledingruilfeest voor winter- en feestkleding!

 

Een mooi moment om je kasten op te ruimen en kleding, schoenen en accessoires te selecteren die nog mooi en netjes zijn maar die je zelf niet meer draagt, en om je garderobe GRATIS te verfrissen met "nieuwe" tweedehands kleding! 

Tijdens de kledingruilbeurs kun je het allemaal inbrengen en zelf een mooie winterse of feestelijke outfit scoren. Zo hoef je geen nieuwe kleding te kopen om er deze winter toch leuk uit te zien. En, het is nog beter voor je portemonnee en het milieu ook. Een win-win voor iedereen 

De deelname is gratis, maar i.v.m. de organisatie vinden we het wel fijn als je je even van tevoren opgeeft.

Heb je nog kledinghangers over? Neem ze vooral mee. Wij kunnen ze goed gebruiken.

Het programma:

- Tussen 19.00 uur en 19.30 uur kun je je schone kleding bij de ingang ingeleveren, en van een kopje koffie of thee genieten tijdens een informatieve toespraak over Stichting De Kap en over de kledingindustrie.

- Vanaf 19.30 uur tot 21.00 uur kun je leuke shirts, rokjes, jurken, broeken, overhemden, schoenen en accessoires uitzoeken die door andere deelnemers van de kledingruil zijn meegebracht.

- Je kunt de kleding passen achter de kamerschermen en je krijgt ter plekke kledingtips van andere swappers voor de leukste combi's.

We kijken uit naar deze toffe kledingruilparty en hopen dat je er bij bent, samen met je buurvrouw, bestie, dochter, man of zoon of ander familielid. Het maakt ons niet uit. Iedereen is welkom! Hoe meer mensen, hoe meer er te ruilen valt. 

Alle praktische informatie op een rij:

Wanneer: Donderdag 23 november 2023 van 19.00 uur tot 21.00 uur

Waar: De Kap, Regentessenlaan 2B (2e verdieping, lift aanwezig)

Entree is gratis - Vooraf aanmelden via Eventbrite is verpliParkeren fietcht.s: voor het pand, of bij de bewaakte fietsenstalling onder het gemeentehuis of op het Marktplein

Parkeren auto: achter het pand (je krijgt een muntje voor de slagboom)


Locatie

Locatie:
de Kap
Straat:
Regentesselaan 2B
Postcode:
7316 AC
Plaats:
Apeldoorn
Provincie:
Gelderland
Land:
Netherlands

Omschrijving