Betermode.nl: het internet-modecentrum

 

NO BLACK FRIDAY SWAP Den Haag

Event

Title:
NO BLACK FRIDAY SWAP Den Haag
When:
za, 25. november 2023, 11:00 h - 15:30 h
Where:
Naaierij - Den Haag, zuid-holland
Category:
Kledingruil
Created by:
admin

Description

De No Black Friday Kledingswap - een tegengeluid in een wereld van overconsumptie. Waarom zouden we meegaan in de waanzin van Black Friday, waar winkels schreeuwen om onze aandacht met verleidelijke kortingen op kleding die we vaak helemaal niet nodig hebben?

De waarheid is dat er al meer dan genoeg kleding op deze planeet is. Onze kasten puilen uit, en toch blijven we nieuwe stukken kopen, vaak impulsief en zonder na te denken over de gevolgen voor het milieu en de arbeiders in de mode-industrie.

Maar wat als we dit jaar een andere weg inslaan? Laten we de kledingswap omarmen, een eenvoudig en krachtig alternatief voor Black Friday. In plaats van veel geld uit te geven aan nieuwe kledingstukken, kunnen we ons oude kledingstukken ruilen met anderen en nieuwe schatten vinden in de garderobe van iemand anders.

Dit is niet alleen een kans om jezelf te trakteren op nieuwe outfits, maar ook een manier om bewuster om te gaan met mode. Door te ruilen en te delen verminderen we verspilling, verminderen we de vraag naar nieuwe productie en verminderen we de druk op onze planeet.

Dus, sluit je aan bij de No Black Friday Kledingswap-beweging. Laat de wereld zien dat er een betere manier is om met kleding om te gaan. Laten we samen een verschil maken en onze waarden van duurzaamheid en bewust consumeren in de praktijk brengen. Samen kunnen we de wereld van de mode veranderen, één kledingstuk per keer.

Doe jij ook mee 25 november?

Hoe werkt een kledingswap bij Naaierij?

1. Koop een Ticket.

2. Meld jezelf aan voor een tijdslot via de link in de bestelbevestiging.

3. Zoek je kleding uit. En kies (minstens) 5 items uit die je wilt inleveren. Zorg ervoor dat het mooie items zijn waar jij ook nog blij van zou worden. Hoe leuker de items zijn die je inlevert, hoe leuker de swap wordt!

NEW EDIT: Aangezien we altijd een overschot aan broeken hebben, lever je per persoon max 2 broeken in.

4. Lever je kleding de week voor het event in (woensdag 15 t/m vrijdag 24 november, check onze openingstijden) Kun je echt niet op deze tijdstippen? Dan kunnen we altijd wat regelen. Na het inleveren krijg je een strippenkaart, neem deze mee naar het event.

5. Kom (samen met een vriendin) zaterdag 25 november op jouw aangegeven tijdslot naar het event. Waan je in een heerlijke kledingwinkel, want wij hebben alle kleding mooi opgehangen en gestreken.

6. Je past en zoekt 5 items uit om mee naar huis te nemen. Hiervoor kun je je stempelkaart laten aftekenen. Heb je strippen over? Dan kun je die nog bij ons volgende event inleveren.

7. Je gaat blij en voldaan naar huis.

Enthousiast geworden? Snappen we! Bestel nu je ticket!

Alle info over de kledingswap vind je op onze website: https://www.denaaierij.nl/kledingswap/


Venue

Location:
Naaierij
Street:
Suezkade 48
ZIP:
2517 BW
City:
Den Haag
State:
zuid-holland
Country:
Netherlands

Description