Hedendaagse mode, met de nadruk op duurzame & fairtrade mode

 

Boohoo.com - de toonaangevende online bestemming voor betaalbare en trendy damesmode

boohoo

 

 

Als leider in betaalbare en trendy damesmode, is boohoo.com de snelst groeiende en prominente internetwinkel in het VK en helpt het de toekomst van modern online winkelen te leiden. Sinds de lancering in 2006 heeft het interne ontwerpteam consequent richtinggevende collecties gecreëerd die niet alleen ongelooflijke waarde combineren, maar ook een geavanceerde stijl.

Van exclusieve statement-kleding, eenvoudige losse items, fantastische schoenen en accessoires, boohoo.com is een winkelbestemming en biedt talloze looks voor elke gelegenheid met een beperkt budget. Wekelijks worden honderden nieuwe stukken geüpload, samen met de aanbevelingen van onze stylisten, allemaal beschikbaar met de volgende dag en internationale levering beschikbaar, waardoor de heetste looks direct bij u aan de deur komen!

In onze korte geschiedenis zijn we erkend door de toonaangevende consumententitels Reveal, Heat en Cosmopolitan in hun jaarlijkse winkelprijzen en krijgen we redactionele ondersteuning van veel van de toonaangevende modetitels. Na de lancering van onze allereerste tv-advertenties in 2011, hebben we sindsdien een doorlopende landelijke campagne gelanceerd met primetime tv-spots, reclame op billboards en sponsoring van MTV-programma's.

Met een opwindende toekomst voor de boeg, is boohoo.com klaar om zijn positie als leider in online betaalbare, trendgestuurde mode te versterken.

Het Boohoo assortiment

Naar Boohoo

Informatie Geen overeenkomende items gevonden