Hedendaagse mode, met de nadruk op duurzame & fairtrade mode

 

biologische yogakleding & active wear merk uit Amsterdam

Urban Goddess

biologische yogakleding & active wear merk

Urban Goddess i s een GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerde biologische yogakleding & active wear merk uit Amsterdam. In 2013 heeft Urban Goddess haar serieuze yoga & sportlijn en is duurzaam ontwikkeld tot een van de grootste en meest leidende yogamerken van Europa. Onze kleding is niet alleen fijn voor yoga, maar ook voor pilates, barre, gym workouts en om heerlijk in de loungen. Wij zijn ook trots Peta Vegan Approved.

 

 

Urban Goddess is een GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerde Bio-Yoga-Bekleidungs- en Aktivbekleidungsmarke uit Amsterdam. In het jaar 2013 bracht Urban Goddess een allerbelangrijkste yoga- en sportlijn op de markt en is een van de grootste en meest populaire yogamarkten in Europa geworden. Onze levensstijl is niet langer geschikt voor yoga, maar ook voor pilates, barre, training in de fitnessstudio en ontspannen in de vrije tijd. Als je een stuk vlees hebt gegeten, dan is dat van Peta Vegan Approved sind.

 

 

Urban Goddess is een GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerd biologisch yogawear & active wear merk uit Amsterdam. In 2013 lanceerde Urban Goddess haar allereerste yoga- & sportlijn en is sindsdien uitgegroeid tot een van Europa's grootste en toonaangevende yogamerken. Onze kleding is niet alleen geschikt voor yoga, maar ook voor pilates, barre, gym workouts en om in te loungen. We zijn ook met trots Peta Vegan Approved.

 

Direkt naar Urban Goddess

Assortiment Urban Goddess