Hedendaagse mode, met de nadruk op duurzame & fairtrade mode

 

Bij sieradenmerk Ana Dyla combineren ze de natuurlijke schoonheid van edelstenen met vakmanschap.

Ana Dyla

Bij sieradenmerk Ana Dyla combineren ze de natuurlijke schoonheid van edelstenen met vakmanschap. Door kleinschalige productie te combineren met duurzame materialen laten zij zien dat een duurzaam sieradenmerk wel degelijk mogelijk is. Het merk heeft zijn roots in Turkije en daardoor zijn Turkse invloeden terug te zien in het ontwerp, zoals stijlen geïnspireerd op het Ottomaanse Rijk. De sieraden zijn ideaal om een ​​basic outfit op te fleuren en je kunt ze op oneindig veel manieren dragen.

Fair trade: De sieraden worden eerlijk geproduceerd in Turkije, in kleine ateliers in Anatolië. Hatice, de eigenaresse van Ana Dyla, bezoekt de studio's 4 tot 8 keer per jaar. De makers maken deel uit van haar team, en staan ​​daarom ook vermeld op de website van Ana Dyla. Ana Dyla is onlangs bovendien B Corp gecertificeerd met een score van 89,7 , wat betekent dat het merk voldoet aan hoge ethische normen.

Milieuvriendelijk : Ana Dyla gebruikt alleen gerecycled goud en zilver. Hun edelstenen komen van Turkse bodem. Ana Dyla gebruikt voor de verzending alleen FSC-gecertificeerd karton en papier, wat betekent dat het materiaal afkomstig is uit duurzaam beheerd bos.

Lokaal geproduceerd: De productie vindt plaats in Turkije en daar komen ook de materialen vandaan.

Goed doel: Ana Dyla steunt het goede doel Trees for All.

Veganistisch:  Ana Dyla is een volledig veganistisch merk.

Direkt naar Ana Dyla

Assortiment Ana Dyla

Informatie Geen overeenkomende items gevonden