Betermode.nl: het internet-modecentrum

 

100 bekende horlogemerken in de grootste online horlogewinkels van Nederland én Vlaanderen.

Horloge

 

 meer dan 100 bekende horlogemerken de grootste online horlogewinkels van Nederland én Vlaanderen.

 

Horloge.nl is onderdeel van de in Rotterdam gevestigde Holland Watch Group (HWG) met 20 jaar ervaring in de online retail via Mastersintime.com en Squiggly.com (de enige officiële Swatch Vintage Dealer ter wereld). HWG is wereldwijd actief. Om de Europese consumentenmarkt nog beter te kunnen bedienen is het Horloge.nl concept op dit moment naast Nederland en België actief in andere EU-landen zoals Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal en het Verenigd Koninkrijk. Naast de website heeft Horloge.nl twee brick and mortar stores in Rotterdam en Breda. Horloge.be heeft een brick and mortar store in Antwerpen.

Horloge.nl en Horloge.be zijn met meer dan 100 bekende horlogemerken de grootste online horlogewinkels van Nederland én Vlaanderen.

Waarom zou je nog een horloge dragen als je ook op je telefoon kunt kijken? Het horloge is vandaag de dag vooral een accessoire waarmee je een individueel statement maakt. Daarom heeft Horloge.nl voor iedere Nederlander een horloge in alle prijsklassen (€ 35 - € 3.500).

Informatie Geen overeenkomende items gevonden