Marvelis Strijkvrij Overhemd Comfort Fit Uni Licht Blauw 48

Dit overhemd van het merk Marvelis is strijkvrij. De kleur van het overhemd is licht blauw en heeft een comfort fit pasvorm. Het overhemd is uitgevoerd met een borstzak aan de rechterzijde. Klik voor meer Marvelis en info over merken > marvelis > comfort fitmerken > marvelisoverhemdenmerken maat 48.

€ 39.95

Read on...

Overhemden Marvelis 48
Product
 

Marvelis Strijkvrij Overhemd Comfort Fit Uni Licht Blauw 50

Dit overhemd van het merk Marvelis is strijkvrij. De kleur van het overhemd is licht blauw en heeft een comfort fit pasvorm. Het overhemd is uitgevoerd met een borstzak aan de rechterzijde. Klik voor meer Marvelis en info over merken > marvelis > comfort fitmerken > marvelisoverhemdenmerken maat 50.

€ 39.95

Read on...

Overhemden Marvelis 50
Product
 

Marvelis Strijkvrij Overhemd Comfort Fit Uni Licht Blauw 47

Dit overhemd van het merk Marvelis is strijkvrij. De kleur van het overhemd is licht blauw en heeft een comfort fit pasvorm. Het overhemd is uitgevoerd met een borstzak aan de rechterzijde. Klik voor meer Marvelis en info over merken > marvelis > comfort fitmerken > marvelisoverhemdenmerken maat 47.

€ 39.95

Read on...

Overhemden Marvelis 47
Product
 

Marvelis Strijkvrij Overhemd Comfort Fit Uni Licht Blauw 42

Dit overhemd van het merk Marvelis is strijkvrij. De kleur van het overhemd is licht blauw en heeft een comfort fit pasvorm. Het overhemd is uitgevoerd met een borstzak aan de rechterzijde. Klik voor meer Marvelis en info over merken > marvelis > comfort fitmerken > marvelisoverhemdenmerken maat 42.

€ 39.95

Read on...

Overhemden Marvelis 42
Product
 

Marvelis Strijkvrij Overhemd Comfort Fit Uni Licht Blauw 41

Dit overhemd van het merk Marvelis is strijkvrij. De kleur van het overhemd is licht blauw en heeft een comfort fit pasvorm. Het overhemd is uitgevoerd met een borstzak aan de rechterzijde. Klik voor meer Marvelis en info over merken > marvelis > comfort fitmerken > marvelisoverhemdenmerken maat 41.

€ 39.95

Read on...

Overhemden Marvelis 41
Product
 

Marvelis Strijkvrij Overhemd Comfort Fit Uni Licht Blauw 39

Dit overhemd van het merk Marvelis is strijkvrij. De kleur van het overhemd is licht blauw en heeft een comfort fit pasvorm. Het overhemd is uitgevoerd met een borstzak aan de rechterzijde. Klik voor meer Marvelis en info over merken > marvelis > comfort fitmerken > marvelisoverhemdenmerken maat 39.

€ 39.95

Read on...

Overhemden Marvelis 39
Product
 

Marvelis Strijkvrij Overhemd Streep Blauw 37

Dit overhemd van Marvelis heeft een modern fit. Dit houdt in dat het overhemd een lichte taillering heeft, daardoor oogt het shirt vlot en modern. Het overhemd heeft een borstzak, is strijkvrij en heeft een blauw streep patroon. Klik voor meer Marvelis en info over merken > marvelis > modern fitmerken > marvelisoverhemdenmerken maat 37.

€ 39.95

Read on...

Overhemden Marvelis 37
Product
 

Marvelis Strijkvrij Overhemd Streep Blauw 40

Dit overhemd van Marvelis heeft een modern fit. Dit houdt in dat het overhemd een lichte taillering heeft, daardoor oogt het shirt vlot en modern. Het overhemd heeft een borstzak, is strijkvrij en heeft een blauw streep patroon. Klik voor meer Marvelis en info over merken > marvelis > modern fitmerken > marvelisoverhemdenmerken maat 40.

€ 39.95

Read on...

Overhemden Marvelis 40
Product
 

Marvelis Strijkvrij Overhemd Streep Blauw 43

Dit overhemd van Marvelis heeft een modern fit. Dit houdt in dat het overhemd een lichte taillering heeft, daardoor oogt het shirt vlot en modern. Het overhemd heeft een borstzak, is strijkvrij en heeft een blauw streep patroon. Klik voor meer Marvelis en info over merken > marvelis > modern fitmerken > marvelisoverhemdenmerken maat 43.

€ 39.95

Read on...

Overhemden Marvelis 43
Product
 

Marvelis Strijkvrij Overhemd Streep Blauw 42

Dit overhemd van Marvelis heeft een modern fit. Dit houdt in dat het overhemd een lichte taillering heeft, daardoor oogt het shirt vlot en modern. Het overhemd heeft een borstzak, is strijkvrij en heeft een blauw streep patroon. Klik voor meer Marvelis en info over merken > marvelis > modern fitmerken > marvelisoverhemdenmerken maat 42.

€ 39.95

Read on...

Overhemden Marvelis 42
Product
 

Marvelis Strijkvrij Overhemd Streep Blauw 45

Dit overhemd van Marvelis heeft een modern fit. Dit houdt in dat het overhemd een lichte taillering heeft, daardoor oogt het shirt vlot en modern. Het overhemd heeft een borstzak, is strijkvrij en heeft een blauw streep patroon. Klik voor meer Marvelis en info over merken > marvelis > modern fitmerken > marvelisoverhemdenmerken maat 45.

€ 39.95

Read on...

Overhemden Marvelis 45
Product
 

Marvelis Strijkvrij Overhemd Streep Blauw 46

Dit overhemd van Marvelis heeft een modern fit. Dit houdt in dat het overhemd een lichte taillering heeft, daardoor oogt het shirt vlot en modern. Het overhemd heeft een borstzak, is strijkvrij en heeft een blauw streep patroon. Klik voor meer Marvelis en info over merken > marvelis > modern fitmerken > marvelisoverhemdenmerken maat 46.

€ 39.95

Read on...

Overhemden Marvelis 46
Product
 

Marvelis Strijkvrij Overhemd Streep Blauw 41

Dit overhemd van Marvelis heeft een modern fit. Dit houdt in dat het overhemd een lichte taillering heeft, daardoor oogt het shirt vlot en modern. Het overhemd heeft een borstzak, is strijkvrij en heeft een blauw streep patroon. Klik voor meer Marvelis en info over merken > marvelis > modern fitmerken > marvelisoverhemdenmerken maat 41.

€ 39.95

Read on...

Overhemden Marvelis 41
Product
 

Marvelis Strijkvrij Overhemd Modern Fit Uni Wit 37

Dit overhemd van Marvelis is wit en heeft een modern fit. De borstzak in combinatie met de modern fit maakt dat het overhemd een casual uitstraling heeft. Daarnaast is het overhemd strijkvrij, wie wil dat nou niet? Klik voor meer Marvelis en info over merken > marvelis > modern fitmerken > marvelisoverhemdenmerken maat 37.

€ 39.95

Read on...

Overhemden Marvelis 37
Product
 

Marvelis Strijkvrij Overhemd Modern Fit Uni Wit 42

Dit overhemd van Marvelis is wit en heeft een modern fit. De borstzak in combinatie met de modern fit maakt dat het overhemd een casual uitstraling heeft. Daarnaast is het overhemd strijkvrij, wie wil dat nou niet? Klik voor meer Marvelis en info over merken > marvelis > modern fitmerken > marvelisoverhemdenmerken maat 42.

€ 39.95

Read on...

Overhemden Marvelis 42
Product
 

Marvelis Strijkvrij Overhemd Modern Fit Uni Wit 43

Dit overhemd van Marvelis is wit en heeft een modern fit. De borstzak in combinatie met de modern fit maakt dat het overhemd een casual uitstraling heeft. Daarnaast is het overhemd strijkvrij, wie wil dat nou niet? Klik voor meer Marvelis en info over merken > marvelis > modern fitmerken > marvelisoverhemdenmerken maat 43.

€ 39.95

Read on...

Overhemden Marvelis 43
Product
 

Marvelis Strijkvrij Overhemd Mouwlengte 7 Uni Lichtblauw 39

Dit overhemd van Marvelis heeft mouwlengte 7. Dit houdt in dat het overhemd extra lange mouwen heeft. Het overhemd heeft een borstzak, is strijkvrij en heeft een lichtblauwe kleur. Klik voor meer Marvelis en info over overhemden > extra mouwlengte overhemdenmerken > marvelisoverhemdenmerken maat 39.

€ 39.95

Read on...

Overhemden Marvelis 39
Product
 

Marvelis Strijkvrij Overhemd Mouwlengte 7 Uni Lichtblauw 38

Dit overhemd van Marvelis heeft mouwlengte 7. Dit houdt in dat het overhemd extra lange mouwen heeft. Het overhemd heeft een borstzak, is strijkvrij en heeft een lichtblauwe kleur. Klik voor meer Marvelis en info over overhemden > extra mouwlengte overhemdenmerken > marvelisoverhemdenmerken maat 38.

€ 39.95

Read on...

Overhemden Marvelis 38
Product
 

Marvelis Strijkvrij Overhemd Mouwlengte 7 Uni Lichtblauw 42

Dit overhemd van Marvelis heeft mouwlengte 7. Dit houdt in dat het overhemd extra lange mouwen heeft. Het overhemd heeft een borstzak, is strijkvrij en heeft een lichtblauwe kleur. Klik voor meer Marvelis en info over overhemden > extra mouwlengte overhemdenmerken > marvelisoverhemdenmerken maat 42.

€ 39.95

Read on...

Overhemden Marvelis 42
Product
 

Marvelis Strijkvrij Overhemd Mouwlengte 7 Uni Lichtblauw 45

Dit overhemd van Marvelis heeft mouwlengte 7. Dit houdt in dat het overhemd extra lange mouwen heeft. Het overhemd heeft een borstzak, is strijkvrij en heeft een lichtblauwe kleur. Klik voor meer Marvelis en info over overhemden > extra mouwlengte overhemdenmerken > marvelisoverhemdenmerken maat 45.

€ 39.95

Read on...

Overhemden Marvelis 45
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook