Roxy W Frost Printed J Otlr Grijs XS

Ideale hoodie voor in de kouDe Roxy Frost Printed Fullzip Hoodie is een kleurrijke hoodie voor vrouwen. De hoodie is niet alleen super leuk, hij zit naast zijn stoere look ook nog vol met super handige features. De hoodie is voorzien van handige steekzakken en een mediazakje. Daarnaast is het vest voorzien van een capuchon met trekkoorden, zodat deze goed om het hoofd aangetrokken kan worden en een optimale bescherming biedt tegen verschillende weerstype. Verder is de hoodie voorzien van een grote kraag, een geribbelde tailleband en duimgaten voor een optimale bescherming tegen wind en sneeuw.

€ 119.99

Lees verder

Root Outlet Ski Skikleding Ski trui Skitruien
Product
 

Nitro Team Gullwing Diversen 159

Handige hybrideDe Nitro Team GullWingis een all-mountain directional twin met een gemiddelde flex. Er is ruimte voor foutjes, er is groeimogelijkheid en er is ruimte om alles te doen op het gebied van snowboarden. Van de top tot het dal. De hybride vorm, die lijkt op het silhouette van een meeuw, geeft een goede mix tussen pop, grip en vergevendheid. Door de twin een klein beetje setback te geven maakt het het board net wat all-rounder, dus ook wat fijner in losse of verse sneeuw. De neus blijft immers wat makkelijker boven de sneeuw uitkomen. rijdt hem op zijn kan tom lekker te carven, pop de tail op een schansje in het park, of laat de rocker werken voor je in de verse sneeuw. Deze is van alle markten thuis.De Nitro Team Gullwing is een board voor licht gevorderde rijders met een uitloop naar vergevorderd. Het heeft nergens echt specifiek een voorkeur voor, dus alles is wel goed. Ga je echt meer snelheid maken, dan kan je misschien wel wat onrust in het board

€ 479.99

Lees verder

Root Outlet Snowboard Snowboard Snowboards
Product
 

DC Shoes W Recruit Pant Grijs L

Hip en opvallend De DC Shoes W Recruit Pant is een hippe en opvallende snowboardbroek voor vrouwen. Met een wachterdichtheid van 10k biedt de broek een goede bescherming tegen het doorlekken van water. Daarnaast is de pants isoleert met 40g isolatiemateriaal, zodat je tijdens koude dagen warm blijft. Dankzij het jas-broekbevestigingssysteem en de sneeuwvangers in de broekspijpen is de broek goed beschermd tegen het binnendringen van sneeuw en wind. Verder heeft de broek meerdere zakken waaronder dijbeenzakken, achterzakken en extra opbergzakken.

€ 199.99

Lees verder

Root Outlet Snowboard Snowboardkleding Broeken
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

Wil je meedoen in het Betermodeforum, een modeblog maken of commentaar leverenop artikellen, dan zul je je moeten registreren. Na goedkeuring van je registratie kun je volop meedoen! Je kunt dan ook je eigen evenementen opgeven en beheren.

Registreer

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook