Nova dames pumps

Gele pumps voor dames van Nova. Gemaakt van textiel in suede look, een binnenwerk van textiel en een stevige zool. De pumps hebben een wreefbandje en opening bij de hak voor een makkelijke instap. Het voetbed is gemaakt van imitatieleer en bevat memory foam voor extra comfort. de pumps hebben een spitse neus en lage blokhak van circa 4 cm.

€ 34.99

lees verder

Casual 37, 38, 39, 40, 41
Product
 

Nova dames pumps

Zwarte pumps van Nova. Gemaakt van textiel in suède look, een binnenwerk van imitatieleer en een stevige zool. De pumps hebben een elastische instap en spitse neus. Het comfortabele voetbed is gemaakt van imitatieleer. Deze is niet uitneembaar. De pumps van Nova hebben een hoge, dunne hak van circa 8 cm.

€ 29.99

lees verder

Casual 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Product
 

Nova dames pumps

Bordeaux rode pumps voor dames van Nova. Gemaakt van textiel in suede look, een binnenwerk van textiel en een stevige antislipzool. De pumps hebben een spitse neus en vast voetbed van imitatieleer. Voorzien van een hoge hak van circa 8.5. Twijfel je over de maat? Wij raden aan op een maat groter te bestellen!

€ 19.00

lees verder

Casual 36, 37, 38, 39, 40, 41
Product
 

Nova dames pumps

Zwarte pumps met naaldhak van Nova. Gemaakt van imitatieleer en voorzien van een stevige, gladde zool. De pumps hebben een elastische instap en spitse neus. Het vaste voetbed is gemaakt van imitatieleer. De pumps hebben een dun naaldhakje van circa 8 centimeter hoog.

€ 19.00

lees verder

Smart casual 36, 37, 38, 39, 40, 41
Product
 

Nova dames pumps

Grijze pumps voor dames van Nova. Gemaakt van textiel, een binnenwerk van textiel en een stevige antislipzool. De pumps heben een spitse neus en vast voetbed van synthetisch leer. Voorzien van een blokhakje van circa 8,5 cm. Twijfel je over de maat? Wij raden aan om een maat groter te bestellen!

€ 19.00

lees verder

Casual 37, 38, 39, 40, 41, 42
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

Wil je meedoen in het Betermodeforum, een modeblog maken of commentaar leverenop artikellen, dan zul je je moeten registreren. Na goedkeuring van je registratie kun je volop meedoen! Je kunt dan ook je eigen evenementen opgeven en beheren.

Registreer

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook