Blue Box dames sandalen met hak

Zwarte sandalen met hak van Blue Box. Gemaakt van imitatieleer, een binnenwerk van imitatieleer en een stevige zool. De sandalen hebben een wreefbandje met gespsluiting, bandje om de hiel en over de tenen. Het vaste voetbed is gemaakt van imitatieleer. Voorzien van bloemen op het bovenwerk en een hak van circa 4 cm hoog.

€ 24.99

lees verder

NA 37, 38, 39, 40, 41, 42
Product
 

Blue Box dames sandalen met hak

Hak sandalen met slangenprint. Gemaakt van imitatieleer, een binnenwerk van imitatieleer en een stevige zool. De sandalen hebben een wreefbandje met gespsluiting en een rits op de hak. Het voetbed is gemaakt van imitatieleer. Voorzien van bandjes over de voeten en een opening bij de tenen. De sandalen hebben een blokhak van circa 8 cm hoog en all over slangenprint op het bovenwerk.

€ 29.99

lees verder

Casual 37, 38, 39, 40, 41
Product
 

Opname in de Betermode Modegids d.m.v. een #Linkruil

Betermode het modekruispunt op internet met veel aandacht voor plusmode, duurzame mode, mode-evenementen kledingruil, aanbiedingen en verzorgingsprodukten. 
Onderdeel van Betermode is de modegids. Op voorwaarde dat je een tegenlink plaatst kun je  hier je eigen site of winkel laten vermelden. Vul het formulier in. Na goedkeuring is je vermelding geregeld. 
Modegids
linkruilformulier
omschrijving tegenlink: Betermode het modekruispunt op internet
kontakt 

Wil je meedoen in het Betermodeforum, een modeblog maken of commentaar leverenop artikellen, dan zul je je moeten registreren. Na goedkeuring van je registratie kun je volop meedoen! Je kunt dan ook je eigen evenementen opgeven en beheren.

Registreer

winkelbeter evementen

Winkelbeter en betermode op facebook